TAM BİR AKIL TUTULMASI BİR CİNNET HALİ

Sevgili dostlar;
Dün Türk savaş uçakları bir Rus savaş uçağını düşürdü.
Nerede?
Suriye topraklarında,Suriye hava sahası içerisinde.
Neden?
Sözüm ona Türk sınırlarını korumak.
Peki Rus savaş uçakları Türkiye sınırları için bir tehdit oluşturuyor mu? Hayır.
Çünkü Rusya ile ilgil herhangi bir sorunumuz yok.Rus uçakları Türkiye sınırına yakın bölgede konuşlanmış terör guruplarını hedef alıyor.
Türkmen sivilleri bombalanıyor iddiaları da gerçekleri yansıtmıyor.Türkmen liderler Bu iddiaların doğru olmadığını ifade ediyor.Kaldı ki Rusya Türkmen sivilleri neden bombalasın?
Bütün dünya biliyor ki,Rus savaş uçakları Akp iktidarının açık destek verdiği terör guruplarına (El Nusra,Öso-Fetih ordusu-Y.Selim Tugayları gibi) örgütlere yönelik saldırılar düzenliyor.İşte Erdoğan ve Davutoğlu’nun esas rahatsız oldukları mesele bu.Eli silahlı terör gurupların Türkiye sınırında konuşlandığını dün Vurulan Rus uçağından paraşütle atlayan pilotlara Allahü Ekber eşiliğinde Uzun namlulu silahlarla Ateş edilmesinden de açıkça anlıyoruz.
Davutoğlu Angajman kurallarını uyguladık diyor.
Angajman kuralı nedir?Angajman kuralı, benim sınırlarıma 5-10 km kadar yaklaşamasın.Peki bu Angajman kuralının herhangi bir uluslararası meşruiyeti ve geçerliliği var mı?Hayır.Yarın Rusya,Irak,Suriye ben Türkiye’ye Angajman kuralı uygulayacağım sınırlarıma 5-10 km yaklaşamaz derse ne diyeceğiz?
ÖZETLE;
Dünyada hiçbir Yönetim hiçbir siyasetçi terör guruplarını koruma adına ülkesinin çıkarlarını ve güvenliğini PEŞKEŞ ÇEKEMEZ,çekmemeli.
Rusya hem komşumuz hem de Askeri,siyasi ve ekonomik ilişkilerimizin iyi olduğu bir ülke.
Şimdi soruyoruz?
Rus savaş uçağının düşürülmesinden dolayı yaşanacak sorunlardan ödenecek bedellerden kim sorumlu olacak?Bu soruyu bu ülkede yaşayan herkesin sorması gerektiğini düşünüyoruz?
Şu soruyu sormadan da geçemeyeceğim.Erdoğan ve Davutoğlu Ülkeyi büyük bir çatışmaya sürüklerken muhalefet partileri ne yapıyor?
TAM BİR AKIL TUTULMASI BİR CİNNET HALİ !!!

 

24. DÖNEM MİLLET VEKİLİ REFİK ERYILMAZ

Önceki İçerikToplum Ruh Sağlığı Merkezleri Hizmetinizde
Sonraki İçerikİSKENDERUN BELEDİYESİ SOBA ZEHİRLENMELERİNE KARŞI UYARDI