BAŞKAN SEYFİ DİNGİL GENÇ HAFIZLARIMIZI ÖDÜLLENDİRDİ

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, hafız olmaya hak kazanan kız öğrencilerimizi bu anlamları günlerinde yalnız bırakmadı. İskenderun Kemal-Seher Özkan Kur’an Kursu’nda çıktıkları onurlu ve nurlu yolda eğitimlerini tamamlayarak hafız olmaya hak kazanan 11 kız öğrenciye düzenlenen törenle taçları giydirildi, belgeleri takdim edildi. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, bu anlamlı ve duygulu törene katılarak başarılı öğrencilerimize hediye takdim etti.
Mustafa Yazıcı Kültür Konservatuarı’nda düzenlenen taç giyme ve belge takdim törenine İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Diyanet İşleri Başkanlığı Temsilcisi Adem Kaya, Hatay İl Müftüsü Hamdi Kavillioğlu, İskenderun İlçe Müftüsü Mehmet Taştan, Kemal Seher Özkan Kur’an Kursu eğitimcileri, öğrenciler, veliler ve davetliler katıldı.hafızlık töreni (1)Katılımın yoğun olduğu ve duygu selinin yaşandığı taç giyme töreninde eğitimlerini başarı ile tamamlayan ve hafız olmaya hak kazanan 11 öğrencimize İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil tarafından hediye takdim edildi.
Törende hafızlarımıza, onları yetiştiren ailelerine ve davetlilere hitaben konuşma yapan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “İskenderun’a Kur’anın nuru ve bereketi yağıyor. İskenderun, 11 hafız yavrumuzu yetiştirmiş olmakla Kur’ana olan muhabbetini ve bağlılığını bir kez daha ortaya koymuştur. Asırlarca Kur’anın izinde ve rehberliğinde yönünü belirleyen ecdadımız bu mübarek kitabı hem okuyarak, hem de anlamaya çalışarak Peygamber Efendimizin ümmeti olmaya layık olmak için büyük gayret sarf etmiştir. Allah’ın dinine, kitabına, Peygamberine, kullarına hizmet etmek şereflerin en büyüğüdür” dedi. Başkan Seyfi Dingil, hafızlık eğitimini tamamlayan kız öğrencilerimizi ve onları yetiştiren öğreticilerini tebrik edip, bu güzel neticeleri veren, kurslarımıza yardımda bulunanlara teşekkür ederek konuşmasını bitirdi. Tören hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.

hafızlık töreni (4) hafızlık töreni (3) hafızlık töreni (2)

Önceki İçerikDÖRTYOL’DAKİ İÇMESUYU HATLARINDA İYİLEŞTİRMELER SÜRÜYOR
Sonraki İçerikArsuz’da Topraktan tarih fışkırıyor