Arsuz’da her gün halk günü

Halkın başkanı

İlçe genelinde başlatılan ve tüm mahallelerle sokaklara yayılan asfalt ve parke çalışmalarını bizzat yerinde inceleyen Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, gittiği her yerde halkın büyük ilgisi ile karşılanıyor. Halkla her zaman, her yerde iç içe olan, vatandaşların her türlü sorununu dinleyen Başkan Culha, saha çalışmalarını incelerken vatandaşlarla birebir sohbet ediyor, talep ve önerilerini de dinliyor. Çatkapı ziyaretlerle evlere sürpriz ziyaretler gerçekleştiren ve hizmetleri incelerken de mahalle mahalle halkın ayağına giderek isteklere kulak veren Başkan Nazım Culha, kurduğu samimi diyalogla vatandaşlarla adeta gönülden gönüle bir köprü kuruyor.
Arsuz’da her gün halk günü
“Yerinde tespit, yerinde çözüm’ anlayışı çerçevesinde hareket eden Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, vatandaşlardan gelen talepler ve öneriler doğrultusunda en etkili şekilde hizmet etmek için çalıştıklarını belirterek, “Geniş bir coğrafyaya yayılan ilçemizde, her gün mahalle ziyaretleri gerçekleştiriyorum. Yapılan çalışmaları incelerken, aynı zamanda da halkımızın taleplerini ve önerilerini dinliyorum. Bu bağlamda da halkı haftanın bir günü halk günü ile değil, her gün dinlemiş oluyorum. Bugün belediyemizin devam ettiği 69 bin 470 metrekare parke çalışmaları kapsamında Karaağaç, Akçalı ve Gözcüler Mahallerini ziyaret ederek hem çalışmaları inceledim, hem de halkımızı dinledim” dedi.
Mahalle sakinleri de yıllardır ilk defa bir belediye başkanını mahallede gezdiğini gördüklerini belirterek, Başkan Culha’yı çok sevdiklerini ve memnuniyetlerini dile getirdi.

IMG_0638 IMG_0661 IMG_0727 IMG_0763 IMG_0788