Yılın öğretmenine televizyon ödülü

Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu (TÜGİK) Yönetim Kurulu Üyesi ve İskenderun Özkaya Ltd. Şti. Genel Müdürü Vicdan Eraslan Özkaya, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek Başkan Veysel Cıncık ve yönetim kurulu üyelerine yeni görevlerinde başarılar diledi.
Türkiye genelinde Koç Topluluğunun yaptığı sosyal sorumluluk projelerini Hatay bölgesinde yürüten bir isim olarak tanınan Vicdan Eraslan Özkaya, Koç Topluluğu bünyesindeki Arçelik beyaz eşya grubunun yılın öğretmeni projesini ilk kez bir ilçe olarak İskenderun’da seçeceğini söyledi.
Arçelik’in yılın öğretmeni projesinde aday öğretmenlerin emekli olması ve bir sosyal sorumluluk projesinde rol almış olması zorunluluğuna dikkat çeken Vicdan Eraslan Özkaya, tüm Arçelik bayileri, Öğretmen Evi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde bulunan formların doldurulması yöntemiyle yılın öğretmeni seçimini gerçekleştirileceğini belirterek sözlerine şöyle devam etti : “Öncelikle sizi yeni yönetimi kutluyorum, bu ziyaretimi kutlama ziyareti olarak nitelendiriyorum. Yeni projelerimiz var ve bu projeleri basınımızla beraber gerçekleştireceğimizi düşünüyorum. Basın olmazsa biz bir hiçiz. Bunu bütün basın arkadaşlarımız biliyor ve basınla beraber kolektif bir çalışma içerisinde geçmişteki sosyal ve sorumluluk projelerimizi yürüttük, hep varlıklarını hissettim çok da güzel işlere beraber imza attık.
Biz bu sene yılın öğretmenini İskenderun’dan seçeceğiz. Arçelik olarak yılın öğretmenini seçeceğiz ve ben yine sizin yanımda yer almanızı istiyorum. Yılın öğretmeninde şöyle kriterlerimiz var, emekli olması gerekiyor, sosyal sorumluluk projesi içerisinde bulunmuşluğu yahut bir çok öğretmenin eğitim hayatında bir öğrencinin güzel yönde hayatına dokunduğu bir an vardır, o anın hikayesi, yılın öğretmenine 24 Kasım günü mağazamızda O’nun adına bir kokteyl düzenleyeceğiz. Bu kokteyle basınımızı, öğretmenlerimizi ve İskenderun halkını davet edeceğiz ve kokteylde hediyesini takdim edeceğiz. Katılım koşullarında form doldurmaları gerekli, bu formlar bütün Arçelik bayilerinde ve İlçe Milli Eğitim’de mevcut. Buradaki öğretmen sendikasını ziyaret edeceğim bugün ve o sendikalara da formları bırakacağım. Formlar öğretmenimizin isim ve iletişim bilgilerini doldurmaları şeklinde. Ardı sıra bu formlar bulundukları yerlerden toplanıp sayım yapılıyor kaldı ki ben bu sayımı ve açıklamasında sizlerle, basınımızla yapma düşüncesindeyim. Yılın öğretmenini 24 kasım günü seçeceğiz ve hediyesini takdim edeceğiz”.

vcdannn (1)

Önceki İçerikHatay Büyükşehir Belediye Meclisi Toplandı
Sonraki İçerik20 KASIM DÜNYA ÇOCUK HAKLARI GÜNÜ