Hatay Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol Takımı Uzatmalarda Mağlup Oldu

Hatay Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, Beşiktaş ile oynadığı 5. Hafta karşılaşmasında uzatma dakikalarında 82-79’luk skorla mağlup oldu.
Antakya Kapalı Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya, CHP Hatay Milletvekili Hilmi Yarayıcı, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve eşi Doç. Dr. Nazan Savaş, Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Serdar Güven, Defne Belediye Başkanı İbrahim Yaman, CHP il başkanı Ertuğrul Gün ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.
Maçın devre arasında TBF temsilcisi ve Hatay Basketbol İl Temsilcisi Banu Mursaloğlu, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a ve Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Serdar Güven’e spora katkılarından dolayı plaket takdim etti.
Başkan Savaş, eski basketbol il temsilcisi Atilla Melekoğlu’na plaket takdim etti.
Plaket takdiminin ardından başkan Savaş: “Centilmence bir maç olsun. Spor kazansın, sportmenlik kazansın. Türk sporu kazansın. Hepinize iyi seyirler diliyorum.” İfadelerini kullandı.
Oynanan maçın sonunda Hatay Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol Takımı ligin 5. Haftasında ilk yenilgisini alırken, Beşiktaş da ikinci mağlubiyetini almış oldu.
Alınan bu skorun ardından Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol takımı ligde averaj farkı ile liderliğini sürdürüyor.

HBB-BASIN-YAYIN-1JPG HBB-BASIN-YAYIN-2JPG HBB-BASIN-YAYIN-3JPG HBB-BASIN-YAYIN-8JPG