MEDENİYETLER KOROSU İSKENDERUN’DA

İskenderun Belediyesi’nin organizasyonuyla 16 Kasım 2015 Pazartesi günü Mustafa Yazıcı Devlet Konservatuarında düzenlenecek konserle kentimizde hoşgörü rüzgârı esecek. Hatay’da kurulan, farklı meslek gruplarından ve üç semavi dinin mensuplarından insanların bir araya gelmesi ile dikkat çeken Hatay Medeniyetler Korosu, İskenderunlular ile buluşacak.İskenderun Belediyesi kentimize kazandırdığı hizmetlerin yanı sıra sosyal ve kültürel manada etkinliklerine de hız kesmeden devam ediyor.

İnanç zenginliğini bünyesinde barındıran Hatay Medeniyetler Korosu İskenderun Belediyesinin organizasyonuyla 16 Kasım Pazartesi Günü saat 19:00’da kentimizde konser verecek. Hatay’ın evrensel nitelikli değerlerinden olan Medeniyetler Korosu’nun konseri ile tüm İskenderunluları buluşturmak istediklerini belirten Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Koromuzun, Hatay’ın sahip olduğu zenginlikleri, güzellikleri, yansıtması açısından çok önemli bir işlevi var.

Dünya genelinde vermiş olduğu başarılı konserlerle Hatay’ın kültürel mirasına büyük katkıları olan ve ülkemizin hoşgörü ikliminin tüm dünyaya duyurulmasına vesile olan Hatay Medeniyetler Korosu, halkımıza unutulmaz anlar yaşatacak. Tüm halkımızı bu güzelliği ve hoşgörü iklimini birlikte yaşamaya davet ediyorum” dedi.

12247109_1699242423638623_4272871438976603199_n

Önceki İçerikNihal Atakaş Cami’nin Temeli Atıldı
Sonraki İçerikBelen Belediyesi Konferans Salonu Hizmete Açılıyor