BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ŞEHİR TİYATROSU HATAY’IN HER KÖŞESİNDE

Hatay Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu çocuklarımızın düşlerini güzelleştirmek, büyüklerin tebessüm etmesini sağlamak için tiyatro etkinliklerine devam ediyor.

Hatay Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Oyun Salonu’nda, 12 Kasım Perşembe günü Naci Aslan’ın yazdığı ve Şehir Tiyatroları sanatçısı Ali Gezgin’in yönettiği “Minik Avcı” adlı oyunu izlemeye gelen Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu’ndaki çocuklar keyifli anlar geçirdi.

Etkinliğin ardından Hatay Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncuları oyunu izlemeye gelen çocuklara balon hediye etti. Veliler ve öğretmenler, böyle bir yeri Hatay’a kazandıran Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a ve çocukları neşelendiren oyunculara teşekkür ettiler.
Hatay Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Öyküsü Aziz Nesin’e ait olan, uyarlamasını ve yönetmenliğini, Şehir Tiyatroları sanatçısı Atilla Yaprak’ın yaptığı “SEYYAHATNAME” adlı 2 perdelik komedi oyunu, ücretsiz olarak 15 Kasım Pazar Günü saat:19.30’da Samandağ Belediyesi Yeni Çarşı Salonu’nda tiyatro severlerle buluşturacak.

Ayrıca Hatay Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, 21 Kasım Cumartesi günü, Dörtyol Halk Eğitim Sahnesinde Saat: 13.00 ve 15.00 da “BECERİKLİ KANGURU” adlı çocuk oyunuyla, 22 Kasım Pazar günü ise Arsuz Alyans Düğün Salonu’nda saat 13:00 ve “MİNİK AVCI” adlı okul öncesi oyun ile çocuklara tiyatro ziyafeti sunmaya hazırlanıyor.

BECERİKLİ KANGURU 2 MİNİK AVCI 1 MİNİK AVCI 3 SEYYAHATNAME 4