Hayırsever iş adamı Bayırlıdan halka ikram

Türkiye’nin tek başına AK Parti’yi iktidara getirmesi sonrası taraftarı da adaklarını bir bir yerine getirmeye devam ediyor.

Kesilen kurbanlar, şükür yemekleri ve Kur’an-ı Kerim tilavetleriyle AK Parti’nin tek başına iktidara gelişine şükredenlerden birisi olan İskenderun Belediyesi’nin AK Parti’li meclis üyesi ve Bayırlı İnşaat’ın sahibi Musa Bayırlı, Denizciler Mahallesi’nde yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı şükür yemeğinde bölge halkını biraraya getirdi.
Musa Bayırlı, katılımın yüksek olmasından bihayli memnun bir şekilde katılan herkese teşekkür etti.
AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, Milletvekili Adayı Filiz Özçörekçi, İskenderun ve Payas Belediye Başkanları Seyfi Dingil ve Bekir Altan, Hatay İl Müftüsü Hamdi Kavillioğlu, Müsiad ve İskenderun OSB Başkanı ve Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Tosyalı, Bölgenin ileri gelen isimlerinden Yeminli Mali Müşavir Davut Taşdelen ve İskenderun Diş Dünyası Sahibi Dişhekimi Bestami Yılmaz İskenderun Karma Esnaf Odası ve Denizciler Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Hüseyin Sönmez, teşkilat yöneticileri, belediye meclis üyeleri ve bölge halkının yoğun katılımıyla gerçekleşen şükür yemeği ve Kur’an-ı Kerim tilaveti öncesi teşekkür konuşması yapan AK Parti İskenderun Belediye Meclis Üyesi Musa Bayırlı, Türkiye’nin doğru bir seçim yaparak AK Parti’yi tek başına iktidara getirmesinin yarattığı mutluluğun heryeri sardığını söyledi.
Adağının gerçekleşmesinden dolayı mutluluğunu ifade eden Bayırlı, şükür yemeğine katılan protokol üyeleri ve bölge halkına teşekkür etti.
AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar da yaptığı konuşmada, Türkiye’de istikrara verilen oyların hizmet olarak geri döneceğini söyledi.
Okunan Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından kısa bir konuşma yapan Hatay İl Müftüsü Hamdi Kavillioğlu, yemek duasını okudu.

bu kareyi mutlaka kullan MUSA BAYIRLI DAN HAYIRLI BİR İŞ DAHA (1) MUSA BAYIRLI DAN HAYIRLI BİR İŞ DAHA (2) MUSA BAYIRLI DAN HAYIRLI BİR İŞ DAHA (3) MUSA BAYIRLI DAN HAYIRLI BİR İŞ DAHA (4) MUSA BAYIRLI DAN HAYIRLI BİR İŞ DAHA (6)