BAŞKAN SEYFİ DİNGİL TEŞEKKÜR ZİYARETLERİNDE

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun’da oylarıyla AK Parti’yi zirveye taşıyan vatandaşlarla el ele vererek hizmetlerin kentimizin geleceğini hep birlikte inşa edeceklerini söyledi.
Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Sarıseki’de ilçe teşkilatının düzenlendiği teşekkür ziyaretlerini katılarak halkımız ile bir araya geldi. AK Parti’nin ‘İlk Günkü Aşkla’ yola çıktığı 1 Kasım seçimlerinde yine tarih yazarak %49,5 oy ile iktidara gelmesinin ardından ülkemize tekrar huzur ve refahın geldiğini dile getiren Belediye Başkanı Seyfi Dingil, bu zaferin gerçek kahramanları olan halkımızla bütünleşti. Sarıseki’de gerçekleştirilen teşekkür ziyaretlerinde Başkan Seyfi Dingil’e yapmış olduğu hizmetlerinden ötürü yoğun ilgi vardı.

Bölgemizde AK Parti’ye olan inanç ve sevginin bu zaferi perçinlediğini ifade eden Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Ülkemizde artık huzur iklimi tesis oldu. Bundan sonra ülkemizdeki barış ve kardeşlik ortamını kimse bozamaz. Çünkü bu milletin başında AK Parti var” dedi. İskenderun’da da halkımızın hizmete oy verdiğini kaydeden Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Halkımız yapmış olduğumuz hizmetlerimizi oylarıyla destekledi. Bundan sonra omuzlarımızdaki yük daha da arttı. TOKİ, feyezan kanalı, kentsel dönüşüm projelerimizi hayata geçirdik. Şimdi ise 13 Kasım’da İskenderun’un simgesi konumunda olacak sahildeki butik camimizin temelini atacağız. Bundan sonra iktidarımızla birlikte önümüz açık. İskenderun’u çok güzel günler bekliyor” dedi.

Teşekkür ziyaretleri (1) Teşekkür ziyaretleri (2) Teşekkür ziyaretleri (3)