PTT müşterilerine aşure ikram etti

PTT Hatay Başmüdürlüğü kuruluşunun 175. Kuruluş yıldönümünü müşterilerine aşure dağıtarak kutladı.

İki merkez ve 16 şubede müşterilerine aşure ikram eden PTT çalışanları Türkiye’nin en eski ve köklü kuruluşlarından biri olan PTT’nin 175. Kuruluş yıldönümünde farklı bir etkinliğe imza atmanın mutluluğunu yaşadılar.

Konu ile ilgili olarak görüşlerine başvurduğumuz PTT Hatay Başmüdürü Beytullah Baybunar; bu sene kuruluşlarının 175. Yıldönümünün çok özel bir aya denk gelmesinden dolayı müşterilerine aşure dağıtımı yaptıklarını ifade etti.

Başmüdür Baybunar; “Muharrem ayı birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının daha da pekiştiği aylardan birisidir. Bizde PTT Hatay Başmüdürlüğü olarak yaklaşık 650 vatandaşımıza aşure dağıtımı gerçekleştirdik. Bilindiği üzere muharrem ayı dayanışma, paylaşma ve kardeşlik ayıdır. Birlik ve beraberliğimizin simgesi olması adına bütün güzelliklerin birlikte paylaşılması adına müşterilerimiz aşure dağıttık. Bu anlamda emeği geçen tüm personelimize teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

PTT Hatay Başmüdürü Beytullah Baybunar yaptığı kısa açıklamanın ardından Antakya PTT Merkez Müdürlüğü’nde işlemlerini yaptıran vatandaşlara aşure ikramında bulundu.

PTT’de bulunan vatandaşlar ikramdan ötürü çok teşekkür ettiklerini ve böylesine güzel bir sürprizle karşılaştıkları için çok mutlu olduklarını da dile getirdiler.

ptt aşure dağıtımı (1) ptt aşure dağıtımı (2) ptt aşure dağıtımı (3)