HATAY , SPORDA DA LİDERLİK KOLTUĞUNDA

HALKA HİZMETTE LİDER OLAN HBB, SPORDA DA LİDERLİK KOLTUĞUNDA
Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) hizmet anlamına il genelinde yaptığı atılımların yanı sıra sportif alanlardaki başarılarıyla da ülke gündeminden düşmüyor.
BAŞKAN SAVAŞ’IN SPORA VERDİĞİ EMEKLER HATAY’A LİDERLİK OLARAK GERİ DÖNÜYOR
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın büyük önem verdiği sportif branşlar, elde ettikleri başarılı sonuçlarla Hatay’ın yüz akı olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.
Bugüne dek ihmal edilen sportif branşları Antakya Belediye Başkanlığı döneminden itibaren güçlendirerek Türkiye üst liglerinde mücadele edecek güçlü ekipler haline getiren Başkan Savaş’ın bugün gelinen noktada, hem Kadın Basketbol Takımı’nın hem de Erkek Voleybol Takımı’nın liglerinde lider olması verilen emeklerin karşılığı olarak gözlerden kaçmıyor.
KADIN BASKETBOLCULARIMIZ VE ERKEK VOLEYBOLCULARIMIZ LİDERLİK KOLTUĞUNA ALIŞACAK
Sportif arenadaki başarılarıyla dikkat çeken Hatay Büyükşehir Belediyesi, özellikle Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde (TKBL) geçen sezon aldığı sonuçlarla düşme potasından bir türlü uzaklaşmayan meleklerin, bu sezon oynanan maçlarda sergilediği performansla Türkiye devi takımların önünde liderlik koltuğuna oturmasıyla dikkatleri üzerine topladı.
BAŞ ANTRENÖR EKİN BAŞ’IN POZİTİF OYUNU SKORA YANSIYINCA BAŞARI KAÇINILMAZ OLUYOR
Meleklerimiz, takıma gelen kalitesi tescilli yeni isimler ve yeni Baş Antrenör Ekin Baş’ın oynattığı pozitif oyunla kötü tamamlanan geçen sezonun ardından küllerinden yeniden doğarak bu yıl TKBL’ye damgasını vuracak ekip olma yolunda iddiasını net bir şekilde ortaya koydu.
BAŞKAN GÜVEN: TAKIM İSKELETİNİN OTURMASIYLA GALİBİYET ALIŞKANLIĞI KAZANACAĞIZ
ASBAŞKAN GÜZELMANSUR: BASKETBOL, VOLEYBOL VE SATRANÇ HATAY’IN TÜRKİYE’DEKİ YÜZ AKI
Takım olarak hedeflerine ulaşma yolunda Antrenör Baş’a ve oyunculara inandıklarını belirten Kulüp Başkanı Serdar Güven, takım iskeletinin oturmasıyla birlikte başarılı sonuçlar almaya alışan bir ekip olacaklarının altını çizdi.
Hatay Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol ve Erkek Voleybol takımları Asbaşkanı Mehmet Güzelmansur, basketbol ve voleybolda elde edilen istikrarlı başarıların Hatay’ın sportif arenada Türkiye’de isim yapmasına vesile olduğunu ifade etti.
Asbaşkan Güzelmansur, “Bugün Kadın Basketbol Takımımız dev ekiplerin mücadele ettiği Süper Lig’de lider durumda, 2. Lig’de bir üst lige çıkma mücadelesi veren Erkek Voleybol Takımımız da üst üste aldığı galibiyetlerle liderlik koltuğunda. Satranç dalında sporcularımız Türkiye Şampiyonası’nda kazandığı madalyalarla 2. oldu. Bu amatör başarılarımızı ileri götürmek ve takımlarımıza destek vermemiz gerekiyor” ifadelerini kullandı.

received_10206403664425131