Gülen Kolej Kort Tenis Turnuvasında bölge ikincisi oldu

Hatay’ın İskenderun İlçesinde faaliyet gösteren Gülen Koleji’nde öğrenciler başarıdan başarıya koşuyor. Eğitim öğretimin yanı sıra çeşitli spor dallarında da başarıdan başarıya koşan Gülen Koleji öğrencileri en son geçtiğimiz günlerde Mersin’de düzenlenen Kort Tenis turnuvasında bölge ikinciliğini elde ettiler.

Gülen Koleji öğrencisi Ayşe Ilgın Bahadır, Mersin’de düzenlenen Cumhuriyet Kupası müsabakalarına katıldı, Hatay Mersin ve çevre illerden sporcuların katıldığı ve kıyasıya mücadeleye sahne olan Cumhuriyet Kupasında Gülen Koleji öğrencisi Ayşe Ilgın Bahadır, Bölge ikincisi olarak gümüş madalya kazandı. Okulda müdür ve öğretmenleri Ayşe Ilgın Bahadır’ı başarılarından ötürü tebrik etti. Gülen Koleji müdürü Şaban Erdem ise, “Okul olarak eğitim ve öğretimin yanında spora ve sosyal etkinliklere de önem veriyoruz.

Bu bağlamda gerek il içi gerekse bölge müsabakalarına da katılıyoruz. Mersin’de Cumhuriyet Kupasında Bölge ikincisi olan öğrencimiz Ayşe Ilgın Bahadır ‘ı başarısından ötürü bir kez daha tebrik ediyorum” diye konuştu.

isken-tenis (2) isken-tenis (3)