Başarımız tesadüf değil

Kupa makama yakıştı

Türkiye Futbol Federasyonu(TFF) tarafından düzenlenen Plaj Futbolu Ligi’ne bu yıl ilk kez katılarak Türkiye Şampiyonası’nda üçüncülük elde eden Arsuz Belediyesi Plaj Futbolu Takımı sporcuları elde ettikleri kupayı Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’ya hediye etti.
Hatay Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu(ASKF) Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Dik ve Herkes İçin Futbol(HİF) İskenderun Sorumlusu Murat Ünal ile birlikte Başkan Culha’yı makamında ziyaret eden başarılı sporcular kupayı takdim ederken, desteklerinden ve kendilerine verdiği moralden dolayı Başkan Culha’ya teşekkür etti.
“Başarımız tesadüf değil”
Arsuz Belediyesi Plaj Futbolu Takımı’nın Plaj Futbolu şampiyonasında üçüncülük elde ederek büyük bir başarıya imza atmasının tesadüf olmadığını söyleyen HİF İskenderun Sorumlusu Murat Ünal, “Arsuz Belediyesi olarak gruplarda iki müsabaka oynadık. İlk maçımızda Eskişehir Tepebaşı Belediyesi’ni 7-1, ikinci maçımızda ise Giresun G – Ctiy’i 4-2 yendik. Gruplarda toplam 11 gol attık, 3 gol yedik. Yarı final müsabakalarında ikinci grubun şampiyonu ARMH Antalyaspor ile eşleştik. Milli takım sporcularından oluşan bu takıma 4-1 yenildik. Üçüncülük müsabakasında da Gevaş Belediyesi ile karşılaştık. Normal süresi 7-7 biten maçın uzatma dakikalarında Milli Takım Aday Kampına davet edilen sporcumuz Volkan Kirar’ın golüyle maçtan 8-7 galip ayrılarak, üçüncülüğümüzü ilan ettik. Şampiyona boyunca 20 gol attık, kalemizde ise 14 gol gördük” derken, bu başarıda Başkan Nazım Culha’nın verdiği desteğin önemli bir yer tuttuğunu söyledi.
Arsuz CUB Kupası düzenlenecek
ASKF Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Dik ise, spora ve sporculara desteğinden dolayı Başkan Nazım Culha’ya teşekkür ederek, Arsuz CUB Kupası adı altında dört takımın yarışacağı bir turnuvaya ev sahipliği yapma girişiminde olduklarını belirterek, ayrıca Arsuz’a bir bayan futbol takımı kazandırma çalışmaları içerisinde olduklarının da müjdesini verdi.
Sporculara ve teknik ekibe teşekkür
Kupanın makama çok yakıştığını söyleyen Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha ise tüm spor dallarına gereken ilgi ve desteği imkanlar dahilinde sunmaya gayret gösterdiğini belirterek, “Şampiyonada güzel maçlar ortaya koyan sporcularımızı tebrik ediyorum. Sonuçlar hakkında bizleri sürekli bilgilendirdiniz ve bizlere heyecanlı dakikalar yaşattınız. Bu kupanın ilçemize gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyor, sporcularımızı tekrar tekrar kutluyorum” dedi.

IMG_4366 IMG_4384-- IMG_4392--