Toplum Destekli Polislik faaliyetleri devam ediyor

Hatay İl Emniyet Müdürlüğü, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü suçların önlenmesi için yapılan çalışmaların yanı sıra, geleceğin büyükleri olan çocuklara yönelik faaliyetlere de devam etmektedir. İl Merkezinde bulunan okullarda, öğrencilere yönelik bilgilendirme ve bilinçlendirme faaliyetleri hız kesmeden devam ediyor.
İlimiz Cumhuriyet Mahallesinde bulunan İpek Anaokulunda yapılan etkinlikte 100 öğrenciye Polisin tanıtımı, 155 polis imdat telefonunun önemi, karşılaştıkları olumsuz durumlarda gösterecekleri davranış şekilleri, genel trafik kuralları, apartman zillerine basıldığında ailelerinden izinsiz olarak ’’ kim o’’ demeden kapıların açılmaması, ailelerine haber vermeden evden ayrılmamaları, bodrum katları, metruk binalara, inşaat alanlarına gitmemeleri, tanımadıkları kişilerle konuşmamaları ve araçlarına binmemeleri, araçlarda ön tarafa oturmamaları özellikle okul servislerinde de emniyet kemerlerini takmaları konularında bilgilendirmeler yapılmıştır. Çocukların ailelerine götürmeleri için güvenlik broşürleri dağıtılmış ve kendilerine meyve suyu ikramında bulunulmuştur.
Geleceğin teminatı çocuklarımıza yönelik karakterli bir birey olma yolunda Toplum Destekli Polislik faaliyetleri devam etmektedir.

20151019_144341 20151019_150002

Önceki İçerikTERÖR DEĞİL; KARDEŞLİK DİYEN GÖNÜLLER, ŞİFA VEREN ELLER KAZANACAK
Sonraki İçerikBAŞKAN SAVAŞ ADD NİN DUZENLEMİŞ OLDUĞU KOKTEYLE KATILDI