İSKENDERUN BELEDİYESİ AĞAÇ KESMİYOR, AĞAÇ DİKİYOR

Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin İskenderun AVM önü ve çevresinde söktüğü ağaçlara İskenderun Belediyesi hayat verdi. Sökülen ve içinde palmiyelerinde bulunduğu ağaçları İskenderun Park ve Bahçe Müdürlüğü ekipleri kamyonlarla muhafaza altına alarak, sahil kordonuna düzenli bir şekilde dikti.

Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin doğayı yok eden bu durumuna vatandaşlarda tepki gösterirken, sosyal medyada ‘İskenderun Belediyesi ağaç kesiyor’ şeklindeki asılsız yazılara belediye ağaç dikerek cevap verdi. İskenderun Park ve Bahçe Müdürlüğü ekipleri Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin AVM civarındaki söktüğü ağaçları kamyonlar vasıtasıyla alarak sahil bulvarına getirdi. Ekipler, hummalı bir çalışma ile ağaçları sahil kordonuna dikerek doğayı renklendirirken, ağaçları yok olmaktan kurtardı.

Ağaç dikim çalışmalarını İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, bizzat yerinde inceledi. Sosyal medyada İskenderun Belediyesi’ni yıpratmak adına yapılan paylaşımların hiç birine halkımızın inanmaması gerektiğini belirten Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Ağaçlarımızı korumak ve çoğaltmak, doğaya sahip çıkmak herkesin görevidir. Bizler ağaç kesmiyor, tam aksine görüldüğü gibi ağaç dikiyoruz. Hizmetlerimizi kimse engelleyemeyecek” diye konuştu.

aagaç 1 agaç5 (2)