Gençlik Kollarından ev ziyaretleri

Mustafa ÇERÇİKAYA’nın başkanlığını yürüttüğü CHP Belen Gençlik Kolları başarılı çalışmalara imza atıyor.
CHP’li gençler seferberlik ilan etti.
1 Kasım seçimlerinde kısıtlı zamanın dezavantajını avantaja çevirmeye çalıştıklarını altını çizen Başkan Çerçikaya, 7 Haziran seçimlerindeki çalışmalarının üzerinde bir gayret sarf ettiklerini söyledi. Belen Gençlik Kolları Başkanı Mustafa ÇERÇİKAYA’nın yaptığı açıklamada; “Geçtiğimiz hafta Genel Başkanımız Sn. Kemal KILIÇDAROĞLU buradaydı. Seçim Büromuzu ve HBB’nin içme suyu şebekesinin açılışlarını gerçekleştirdi.

Çok önemli bir seçimin arifesinde olduğumuzdan, çalışmalarımıza hiç ara vermeden devam ediyoruz. Broşür dağıtımı, esnaf ziyaretleri, bayrak – afiş çalışmaları ve ev ziyaretleriyle günlerimiz dolu dolu geçiyor. Bu seçimden de başarılı bir şekilde çıkmak öncelikli hedefimiz. Ekibime güveniyorum. Çünkü her üyemiz gecesini gündüzüne katıyor.” dedi.

Gençlik Kollarından ev ziyaretleri (4) Gençlik Kollarının bayraklama çalışmaları (6) Gençlik Kollarının bayraklama çalışmaları (10) Gençlik Kollarının bayraklama çalışmaları (12) Gençlik Kollarının bayraklama çalışmaları (16) Gençlik Kollarının buroşür dağıtımı (1)