Semt Pazarı açılış için gün sayıyor

Arsuz Belediyesi tarafından yapımı devam eden Karaağaç Semt Pazarı’nda çalışmalar son aşamaya geldi. İdari binası, zemin çalışması ve çelik konstrüksiyon çatısı tamamlanan semt pazarında çevre düzenleme çalışmaları start aldı.
Semt pazarında gerçekleşen çalışmaları yerinde inceleyerek, Fen İşleri Müdürü Koray Mazmancı’dan bilgi alan Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, açılış için gün saydıklarını belirterek, hızla büyüyen ve gelişen ilçeye yakışır bir semt pazarı kazandırdıkları için mutlu olduğunu söyledi.
Hem esnafın, hem de vatandaşların modern bir pazar yerinde alış veriş yapmasına imkan tanıyacak olan semt pazarının, 5 bin 770 m2 alan üzerine kurulduğunu hatırlatan Başkan Culha, ” 3 bin m2’lik otopark alanı, 2770 m2 alana 90 adet tezgah, 10 WC, zabıta ofis binası, 56 m2’lik dinlenme tesisi ve kafeteryasıyla birlikte semt pazarımız tamamlanma aşamasına geldi. Çevre düzenleme çalışmaları devam eden semt pazarımızda inşallah vatandaşlarımız ve esnafımız temiz, nezih ve hijyenik bir ortamda güzel ve bereketli alışverişler yaparlar. Kullanım rahatlığı bakımından esnafımızın ve vatandaşlarımızın da semt pazarımızı beğeneceklerine inanıyorum. Çok amaçlı olarak da kullanılabilecek ve birçok sosyal etkinliğe de ev sahipliği yapabilecek olan semt pazarlarımızdan birincisi olan Karaağaç Semt Pazarımızın açılışını önümüzdeki günlerde gerçekleştireceğiz. Arsuz merkezde de yaklaşık 2,5 dönümlük bir alana kurulacak olan ikinci semt pazarımız için hazırlıklarımız tüm hızıyla sürüyor” dedi.

karaağaç semt pazarı (1) karaağaç semt pazarı (3) karaağaç semt pazarı (4)

Önceki İçerikKIRIKHAN’DA TEMİZLİK ÇALIŞMALARI SON SÜRAT
Sonraki İçerikİTSO Çalışan Kadrosuna Zaman Yönetimi Eğitimi verildi