İTSO Çalışan Kadrosuna Zaman Yönetimi Eğitimi verildi

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası çalışanlarına yapılan eğitim talep anketine istinaden, personele Zaman Yönetimi Eğitimi verildi. Eğitmen Funda Sürmeli tarafından verilen eğitim, personelin zamanı en etkin şekilde kullanarak kurum içinde verimliliğin artırılması ve üyelere daha kaliteli hizmet verilebilmesi amacıyla gerçekleştirildi.

Eğitim esnasında açıklamalarda bulunan Eğitmen Funda Sürmeli: ” Zamanı etkin kullanma konusu, iş hayatında oldukça önemlidir. Ticaret ve Sanayi Odasının üyelere daha iyi hizmet verebilmesi açısından bu tarz eğitimlerin faydalı olacağına inanıyorum. İTSO çalışanlarına gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyorum.” Şeklinde konuştu.
Toplam 6 saat süren egitime; Genel Sekreter Vekili Figen Gül Dönmez, Genel Sekreter Yardımcısı Özkan Yalçın, Ticaret Sicil Müdür vekili Alper Burnukara, Tahsildar Suat Özkan, İç Ticaret Memuru Feride Saraç, KOSGEB Temsilcisi Sezin Özdemir, Oda Sicil Memuru Meltem Kartak, Bilgi İşlem Memuru Mehmet Genç ve Veznedar Murat Avcı katıldı.

itso çalışan kadrosuna eğitim (1) itso çalışan kadrosuna eğitim (2) itso çalışan kadrosuna eğitim (3)

Önceki İçerikSemt Pazarı açılış için gün sayıyor
Sonraki İçerikMustafa Kemal Mahllesinde Araba Yandı