BAŞKAN SAVAŞ ARSUZ İLÇESİNDE HEMŞEHRİLERİ İLE BULUŞTU

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş hizmet istişareleri kapmasında Arsuz ilçesi Hacı Ahmetli, Beyköy, Derekuyu, Aşağı ve Yukarı Kerpiç,Helvalı mahallelerinde mahalle sakinleri ile bir araya geldi.
Başkan Savaş, Arsuzlu hemşerileri tarafından ilgi ve teveccühle karşılandı.
“Dünde bugünde siyasi kaygı gütmedik asla da gütmeyeceğiz”
Savaş: “Göreve geldiğimiz 30 Mart 2014 tarihinden bu yana Hatay’ın sorunlarının çözümünde 4 bir köşeyi bütün mahalleleri. En ücra köşeleri ziyaret ederek halkımızın sorunlarını ilk ağızdan bölge sakinlerinden dinliyorum çözümü de birlikte üretiyoruz ve anında müdahale ediyoruz. Ve hizmet ederken asla siyasi kaygı gütmedik.” Dedi.HBB-BASIN-YAYIN-1JPG“Bizler Hizmet Üretmek İçin Göreve Geldik”
“Hataylının daha iyi hizmet alabilmesi için elimden gelen bütün imkanları sağlıyoruz. Çünkü Hataylı her şeyin en iyisini hak ediyor.”
Gerçekleşen toplantılarda su fiyatlarıyla ilgili olarak Ak Partili meclis üyelerini Başkan Savaş’a şikayet eden vatandaşlar, Kasım Ayı’nda gerçekleştirilecek HATSU Genel Kurulu’nda kademesiz olarak suyun maliyetine verilmesi noktasında Başkan Savaş’ın destekçisi olduklarını ifade ettiler.
Başkan Savaş’ın bir doktor olarak temiz ve sağlıklı suyu hemşerilerine sunma noktasındaki hassasiyetini iyi bildiklerini belirten Arsuzlular, bu bağlamda Başkan Savaş’ın bugüne dek olduğu gibi bundan sonra da hemşerilerinin hayrına olacak çabalar içinde olacağına yürekten inandıklarını vurguladılar.
Ülke gündemi konusunda da önemli noktalara değinen başkan Savaş halkı sandığa gitmesi konusunda ricada bulundu. Savaş ; “Her gün şehit sayımız artıyor, Cumhuriyet tarihinin en büyük patlaması geçtiğimiz günlerde Başkentimizde meydana geldi ve yüzlerce vatandaşımız kalleş bir saldırının kurbanı oldu. 13 yıldır iktidarda olanlar bu ülkeye hiçbir şey kazandırmadı ülkemiz gün geçtikçe kötüye gidiyor. Bütün sınır komşularımız ile aramız kötü. Hatay vergi sıralamasında 7. Sırada ama ne hikmetse hizmet almada 54. Sırada. Hükümetin Hatay milletvekilleri daha bugüne kadar Hatay için ne yaptılar. Barajlarımız 2011 de bitmesi gerekirken daha bir kepçe bile vurulmadı. Şehrimizde Suriyeli Mülteciler yüzünden kendi gençlerimiz iş bulamıyor bulsalar bile ucuza sigortasız çalışmak zorunda kalıyor. Halkımız 1 Kasımda mutlaka oy kullansınlar ellerini vicdanına koyarak sandığa gitsinler. Uçurumdan önceki son virajı mutlaka değerlendirmelidir.” Diyerek sözlerini noktaladı.
Başkan Savaş’a Arsuz Belediye Başkanı Nazım Çulha, CHP il başkanı Ertuğrul Gün CHP milletvekili Adayları Mevlut Dudu ve Riyat Kırmızıoğlu’da eşlik etti.

HBB-BASIN-YAYIN-3JPG HBB-BASIN-YAYIN-2JPG