TOKİ İÇİN REKOR TALEP

Geçtiğimiz hafta sonu Cuma günü açılışı yapılan Toplu Konut İdaresi (TOKİ) evleri için müracaatlar yoğun bir şekilde sürüyor. İskenderun Belediyesi Sanat Galerisi’nde (Eski Evlendirme Salonu) alınan başvurulara halkımızın yoğun talepleri olduğu ve şu ana kadar 3 bin kişinin başvurduğu öğrenildi.
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in özverili ve fedakârca çalışmaları sonucunda ilçemize kazandırılacak olan TOKİ evleri, halkımız arasında sevinç ve mutluluk yarattı. Geçtiğimiz hafta sonu düzenlenen törenle başlayan talep alma başvurularına yediden yetmişe çok sayıda vatandaş müracaat etti. İskenderun Belediyesi Sanat Galerisi içinde vatandaşlarımızın taleplerini İskenderun Belediyesi memurlar ı titizlikle inceleyerek işleme koyuyor. Konut sahibi olma hayali mutluluğu içinde olan vatandaşlarımız sanat galerisi içinde evraklarını teslim ederken, oldukça mutlu ve sevinçli oldukları objektiflere yansıdı.

TOKİ evleri İskenderun’a ayrı bir heyecan katarken, ayrıca sinerji de yarattı.İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, talep alma başvurularının yoğun olmasının ne kadar doğru bir hizmet yapıldığının en açık göstergesi olduğunu söyledi. İskenderun’a birçok proje daha kazandıracaklarının altını çizen Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Bu daha başlangıç. İskenderun halkı bizim için önemlidir. Onların huzuru ve refahı için çalışıyoruz. TOKİ evleri halkımızın ve kentimizin geleceğini inşa edecek devasa bir projedir. Uzun uğraşlarımız neticesinde Allah’a şükürler olsun sonuca ulaştık ve TOKİ’yi kazandırdık. Halkımız her şeyin en güzeline layıktır” dedi.

DSC_0001 DSC_0002 DSC_0003 DSC_0005

Önceki İçerikHERŞEY DAHA YEŞİL VE DAHA TEMİZ İSKENDERUN İÇİN
Sonraki İçerikKAVŞAK YAPIMI SÜRESİNCE KULLANILACAK ALTERNATİF YOL GÜZERGAHLARI