SAM-DEN AKDENİZ BÖLGE ŞUBESİ AÇILDI

Yeminli Mali Müşavir Zafer Kutlu’nun şube sorumluluğunu üstlendiği SAMSON Bağımsız Denetim (Sam-Den) A.Ş Akdeniz Bölge Şubesi düzenlenen kokteylli bir törenle hizmete girdi.
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’ndaki törene Belen Kaymakamı Abdülaziz Aydın, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, SAMSON Bağımsız Denetim (Sam Den) A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hayvalı, İSMO Yönetim Kurulu Başkanı Alaaddin Özbülbül, İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Meclis Üyeleri, Yeminli Mali Müşavirler ile davetliler katıldı.

Sam Den Akdeniz Şube Sorumlusu Zafer Kutlu, Sam Den’in 2005 yılında kurulduğunu 2006 yılından itibaren sermaye piyasalarında yetkilendirildiğine dikkat çekerek,” Kamu Gözetim Kurulunun oluşumundan itibaren yasal prosedürlerini tamamlamış, denetim faaliyetlerinde bağımsız denetim standartlarına göre denetim yapan, Türkiye Finansal Raporlama standartları kapsamında da raporlar üreten bir denetim kuruluşudur. Bu kuruluşunun Akdeniz Bölgesinde ihtiyaç duyulan denetim hizmetini karşılamak üzere gerek duyduğu yapılanma yönetim kurulumuzun takdiri ile şahsıma verilmiştir” dedi.

İSMO Yönetim Kurulu Başkanı Alaaddin Özbülbül, Türkiye’deki en büyük eksikliğin denetim eksiliği olduğunu dile getirerek, Sam Den’in İskenderun’da hizmete girmesinden dolayı bölgede vereceği denetim görevini Zafer Kutlu’ ve ekibinin bugüne kadar yürüttüğü başarılı çalışmalarına bunu da ekleyeceklerini söyledi.

SAMSON Bağımsız Denetim (Sam Den) A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hayvalı, Sam Den’in iç kontrol, bağımsız denetim, özel denetim, faaliyet denetimi, finansal tabloların analizleri, uygunluk denetimi ve işlem denetimi konularında hizmet verdiğine ifade etti.

Hayvalı, Akdeniz bölge şubesini İskenderun’da güçlü ve deneyimli bir kadro ile açtıklarını da vurgulayarak “Ortaklarımızdan Sorumlu Denetçi YMM Zafer Kutlu sevk ve idaresinde şirketimiz tüm bölgenin hizmetinde olacaktır ve özellikle SMMMO Yönetimi ile işbirliği tesis ederek, denetim konusunda meslek mensuplarının ve talep sahibi kurum ve kuruluşların eğitimine katkıda bulunacaktır” şeklinde konuştu.

SAMSON Bağımsız Denetim (Sam-Den) A.Ş Akdeniz Bölge Şubesi yönetimi şu isimlerden oluştu: Zafer Kutlu, Hayat Felah Köybaşı, Hatice Altungeyik ve Fatih Mert.

SAM-DEN İSK.ŞUBESİ KOKTEYLİ (1) SAM-DEN İSK.ŞUBESİ KOKTEYLİ (2) SAM-DEN İSK.ŞUBESİ KOKTEYLİ (4) SAM-DEN İSK.ŞUBESİ KOKTEYLİ (7)