BELEDİYE ESNAF ELELE, MARKA ŞEHİRE

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, kentin ekonomisi için son derece önem taşıyan esnaflarımıza gereken her türlü desteği veriyor. Marka şehir olma yolunda emin adımlarla ilerleyen İskenderun’da esnafla her zaman iç içe olan Başkan Seyfi Dingil, bir kentin kalbi konumunda olan esnafın daha iyi yerlere gelmesi için yoğun çaba ve gayret sarf ediyor. Dünya mutfağının seçkin lezzetlerini İskenderun halkının damak tadına sunacak olan Paul Smith Cafe düzenlenen törenle hizmete girdi.

İşletmeciliğini Halil Baştaş’ın yaptığı Paul Smith Cafe nezih ve ferah ortamı ve farklı jenerasyonuyla kısa sürede İskenderun halkının ilk tercihi konumuna geldi. Dünyanın farklı ülkelerinde elde ettiği bilgi ve birikimleri İskenderun’a taşıyan tecrübeli ve başarılı işletmeci Halil Baştaş, halkımıza kaliteli bir mekân kazandırmanın mutluluğunu yaşadı. Açılış törenine katılan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Halil Baştaş gibi genç ve işini seven kişilere ihtiyaç olduğunu belediye olarak da her zaman destekleyeceklerini ifade etti. İskenderun’un her geçen yatırım ve hizmetlerle daha da büyüdüğünü kaydeden Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Memleketimize hizmet etmek isteyen ve iş yeri açmak isteyenlerin başımızın üstünde yeri var.

Halil Bey, Avrupa’da yıllarca çalışmış ve şimdiye kadar elde ettiği birikimleri bundan sonra İskenderun halkımız için sunacak. Bizlerinde kendisine her türlü konuda destek olması düşer. Genç ve başarılı kardeşimize işlerinde kolaylıklar diler, Paul Smith Cafe’nin İskenderun ve bölgemize hayırlı uğurlu olmasını dilerim” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından Paul Smith Cafe, kurdelesi kesilerek halkımızın hizmetine girdi.

DSC_0040 IMG_5891 (Copy) IMG_5990 (Copy) IMG_6063 (Copy) (1)