İSKENDERUN BELEDİYESİ TŞÖF HEYETİNİ AĞIRDI

Gaziantep’ten İskenderun Belediyesi’ne Belediye Başkan Yardımcısı olarak atanan Mehmet Bilgin’i Türkiye Şoförler Odası (TŞÖF) Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Gaziantep Şoförler Odası Başkanı Ünal Akdoğan, ‘Hayırlı Olsun’ ziyaretinde bulunarak görevinde üstün başarılar diledi.

Şoför esnafının bölgesel sorunlarını masaya yatırmak ve çözümü için istişarede bulunmak üzere ilçemiz İskenderun’a gelen Türkiye Şoförler Odası Yönetim Kurulu Üyesi, bölge temsilcisi ve Gaziantep Şoförler Odası Başkanı Ünal Akdoğan, Osmaniye Şoförler Odası Başkanı Kenan Coşkun, Antakya Şoförler Odası Başkanı ve Türkiye Şoförler Federasyonu Denetim Kurulu Başkanı Aziz Fatih Yılmaz, İskenderun Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Erol Akın, Gaziantep’ten İskenderun Belediye Başkan Yardımcılığı görevine atanan Mehmet Bilgin’i ziyaretleriyle onurlandırdılar.

İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Bilgin’in, Gaziantep’te görev yaptığı süre içerisinde çalışma arkadaşı olan halka hizmet noktasında gayret gösteren Gaziantep Şoförler Odası Başkanı Ünal Akdoğan ve beraberindeki oda başkanlarının ziyaretinden son derece mutlu olduğu ve duygulandığı gözlendi. Bilgin’i çalışma azmi, dürüstlüğü ve hizmet sevdalısı olma yönüyle tanıdıklarını ve Gaziantep’te de birlikte çalıştıklarını kaydeden Başkan Akdoğan, İskenderun’a da son derece önemli hizmetlerde bulunacağını dile getirdi.

İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Bilgin bu ziyaretin kendisine büyük moral kaynağı olduğunu dile getirerek, önemli olanın amaç halka hizmetse ne olursa olsun birlikte hareket etmek olduğunu vurguladı. Şoförler Odası Başkanları daha sonra İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i de makamında ziyaret ederek, bir süre sohbet ederken, verdiği hizmetlerden ötürü de teşekkür ettiler.

DSC_0002 DSC_0007