Şehit Çocuklarına Bilgisayar Ve Tablet Dağıtıldı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından yürütülen ‘’Yalnız Değilsiniz – Türkiye’nin En Büyük Ailesi’’ projesi kapsamında Hatay’daki şehit çocuklarına tablet ve dizüstü bilgisayar hediye edildi.

Hatay Valisi Ercan Topaca, Türkiye Halk Bankası sponsorluğunda gerçekleştirilen proje kapsamında, terör saldırılarında hayatını kaybeden İlimiz nüfusuna kayıtlı şehit çocukları arasından Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından belirlenen 0-16 yaş grubundaki dört şehit çocuğuna tablet bilgisayar, 17-22 yaş grubundaki iki şehit çocuğuna ise dizüstü bilgisayar hediye etti.

Valilik makamında gerçekleştirilen programda konuşan Vali Topaca ‘’Devletin her zaman şehit yakınlarının yanı başında olduğunu ve onları yalnız bırakmayacaklarını belirterek şehitlerimizin ve ailelerinin bizler için ayrı bir kıymetlerinin olduğunu söyledi.

Devletin bu amaçla bakanlık bünyesinde ayrı bir birim kurduğuna da değinen Sayın Topaca, şehit yakınlarından devletin maddi ve manevi anlamda şevkat elinin daima üzerlerinde olduğunu bilmelerini istedi.’’

Hediyelerini Hatay Valisi Sayın Ercan Topaca’nın elinden alan çocukların ise heyecanları ve mutlulukları gözlerinden okundu.

Programa Vali Yardımcısı Fahrettin Göncü, Aile ve Sosyal Politikalar Hatay İl Müdürü Mahmut Aldatmaz ve şehit yakınları da katıldı.

Screenshot_1 Screenshot_2 Screenshot_3

Önceki İçerik1 Kasım’da Bunları Yapmak Yasak
Sonraki İçerikAntakya’da Trafik Kazası