KIRIKHANLI GENÇLER VE KADINLAR MİLLETVEKİLİ ADAYI DR. BİROL ERTEM İÇİN YOLLARDALAR

KIRIKHANLI GENÇLER VE KADINLAR MİLLETVEKİLİ ADAYI DR. BİROL ERTEM İÇİN YOLLARDALAR

Hatay milletvekili adayı Dr. Birol Ertem’e destek olmak amacı ile Kırıkhanlı genç ve kadın gönüllüler yollara düşüp kapı kapı çalışma yapıyorlar.

CHP Genel Merkezi tarafından 31 yıl sonra bir Kırıkhanlı milletvekili adayının Meclise girebilecek bir yerden, dördüncü sıradan aday gösterilmesinden sonra Kırıkhan gençleri ve kadınları vekil adayları için yollarda, direk tepelerinde, billboard panolarının önlerinde canla başla çalışıyorlar.

Kadınlar kolu başkanı Sevda Durgun kadınların çalışmalarını organize ederken ‘halkımızdan bize bu seçim öncesinde bir yakınlık ve ilgi var. CHP’nin ilçemizdeki durumu daha da iyi olacak ve seçimden zaferle çıkacağız’ diye konuştu. Gençlere önderlik eden Mehmet Murat Gezmen ise ‘ülkemize hizmet günü bugün, Atatürk Cumhuriyetini koruma günü bugün, AKP mezalimini bitirme günü bugün. Canla başla çalışıyoruz. Vekilimiz hiç bir çalışmasında yalnız değildir’ açıklamasını yaptı.

Dr. Birol Ertem kadınların ve gençlerin çalışmalarından çok memnun olduğunu belirterek ‘ekonomik krizi en çok hisseden, ülkemizdeki ve çevremizdeki savaştan en çok rahatsız olanlar kadınlar ve gençler. Kendi kaderlerini kendileri belirlemek için çalışmaları kendileri organize ediyorlar. Hepsi ile gurur duyuyorum’ dedi. Yalnızca Kırıkhan’da değil, Reyhanlı, Altınözü, Kumlu ve Hassa’da da yoğun bir çalışma yaptığını açıklayan Ertem, ben ilçe dışında iken gözüm arkada kalmıyor. Gençlerimize ve kadınlarımıza güveniyorum’ şeklinde konuştu.

genclik1 genclik2 genclik3 kadın1 kadın2