Türkiye Gençlik Konseyi Ankara’da Yaşanan patlamayı kınadı

Türkiye Gençlik Konseyi Hatay İl Başkani Kasim BAĞDU Ankarada Yaşanan patlamayi kinadi.
Türkiye Gençlik Konseyi Hatay İl Başkanı Kasım BAĞDU ‘’ Ankara Tren Gari Kavşağinda yaşanan bu vahşeti kiniyor ve Lanetliyoruz. Ölen kardeşlerimize Rahmet yaralilara acil şifa ve kalanlara başsağliği diliyoruz.’’ Dedi.
Bağdu: ‘’Yine seçim öncesi yine canli bombalar ve yine ölen masum gençler. Bu gençlerin cani bu kadar ucuz olamaz. Bu insanlik suçu ve insanlik ayibi. Türkiye Gençlik Konseyi olarak bizler bu canli bombalara ve bu gençlerin göz göre ölümlerine sahitlik etmek bizleri derin bir düşünceye ve üzüntüye boğmuştur.’’ Diye konuştu.
TGK Hatay İl Başkanı Kasım Bağdu ‘’Yakin zamanda Diyarbakirda ve Suruçta yaşanan patlamanin aynisi bugün Ankarada oldu. Yine masum insanlarin cani bir hiç uğruna gitti. Artik daha kaç canli bomba ve ardindan gelen ölümleri göreceğiz? Buna artik dur demek gerekir. Bütün siyasi partiler hep birlikte bu insanlarin ölmemesi içinde göstermelerini bekliyoruz. Çünkü herşeyin başında insanlık gelir TGK olaraz biz Önce İnsan Şiarıyla hareket ettik ve herşeyin insanlar ve geleceğimiz olan gençler için yaptık ve yapmaya devam edeceğiz.’’ İfadelerinde bulunan Bağdu: ‘’Türkiyenin geleceği olan bu insanlara sahip cikmali artik ölümlerin olmamasi için hep birlik olmaliyiz. Türkiye Gençlik Konseyi olarak biz gençler üzerimize duşen herşeyi her görevi yapmaya haziriz. Yeterki İnsanlar ve İnsanlik ölmesin.’’ Dedi.

aviary_1417646292574