Beşiktaş Futbol okulu İskenderun’da açıldı

Beşiktaş Futbol okulu İskenderun’da açılışını gerçekleştirdi.Hafta sonu Yeni Cemnur Tesislerinde Gerçekleştirilen Beşiktaş Futbol Okulu açılışına Beşiktaş Futbol okulları Genel Koordinatörü Ufuk PAK,Beşiktaş’ın Unutulmaz oyuncularından ve Beşiktaş Futbol Sportif Direktörü Gökhan Keskin,İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,Beşiktaş İskenderunlular Dernek Başkanı Sedat Uysal,Antakya Beşiktaşlılar Dernek Başkanı Mehmet Yıldız, ve çok sayıda futbolcu aileleri katıldı.Açılış öncesinde Futbol okullarıyla ilgili Bilgi veren Beşiktaş Futbol okullarının Hatay Sorumlusu ve Antakya Dernek Başkanı Mehmet Yıldız Türk futbolunun lokomotifi olan Beşiktaş Türkiye gelinde Futbol okulları sayesinde Ülkemize iyi birer sporcu kazandırmanın mücadelesini yapıyorlar.bölgemizde Antakya ve İskenderun gibi önemli bölgemizde Beşiktaş futbol okulunu açmaktan son derece mutlu olduğumuzu belirtmek istiyoruz. Bu açılış günümüzde bizleri yalnız bırakmayan Çok değerli Beşiktaş Futbol okulları Genel Koordinatörü Ufuk Pak,ve Beşiktaş Futbol Sportif direktörü Gökhan Keskin’e çok teşekkürlerimizi sunuyorum Hatay’a gelerek bizleri onurlandırdılar.

İskenderun Belediye Başkanımız Sayın Seyfi Dingil de bizlerin daveti kırmadı buraya kadar geldi ona çok teşekkür diyorum dedi.İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ise yaptığı kısa bir konuşmasında Bizlerde İskenderun Belediyesi olarak Bölgemizin çocuklarına çok ciddi katkıda bulunuyoruz.Beşiktaş spor kulübüne de elimizden gelen destek ne ise vermeye hazırız dedi.

Son olarak ise Beşiktaş Futbol okulları Genel koordinatörü Ufuk Pak, yaptığı açıklamasında amaçlarının çocukları, ders, beslenme, uyku düzeni gibi konularda da yetiştirmek olduğunu ,bunları birlikte takip edeceklerini söyledi.Futbolun garantisinin olmadığını söyleyen Pak, “Beşiktaş’ın en büyük özelliği, çocukları sadece spor konusunda değil, her konuda yetiştirmektir. İskenderun’da spora büyük bir ilgi var. Beşiktaş her yerde olduğu gibi İskenderun’da da yeni birimler açarak Türk sporuna faydalı olmaya çalışıyor” diye konuştu. Konuşmaların ardından açılışı yapan Keskin, Pak, Uysal ve Belediye Başkanı Dingil,ve Yıldız okulun hayırlı olması temennisinde bulundular. Açılışın arından ise Tüm Öğrenciler misafirlerle hatıra fotoğrafı çektirdiler.

bexşiktaş futbol okulu açılışı  (1) bexşiktaş futbol okulu açılışı  (2) bexşiktaş futbol okulu açılışı  (3) bexşiktaş futbol okulu açılışı  (4) bexşiktaş futbol okulu açılışı  (5)