İSKENDERUN BELEDİYE MECLİSİ TOPLANIYOR

İskenderun Belediye Meclisi gündeminde bulunan konuları görüşmek üzere 12.10.2015 Pazartesi günü Saat 10.00’da Belediye Meclis Salonunda toplanacak. Yoğun gündem maddeleri ile toplanacak olan Belediye Meclisinde komisyon raporları oylanacak. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil başkanlığında toplanacak olan mecliste görüşülecek gündem maddeleri şu şekilde olacak;
Belediyemizin 2016 Mali Yılı Performans Programının görüşülmesi ile ilgili Strateji Geliştirme Müdürlüğü teklifi hakkındaki plan ve bütçe komisyonu raporu. Belediyemizin 2016 Mali Yılı bütçe tasarısının görüşülmesi ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğü teklifi hakkındaki plan ve bütçe komisyonu raporu. Belediyemizin 2016 yılı Vergi, Resim, Harçlar ve Ücretler tarifesinin görüşülmesi ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğü teklifi hakkındaki plan ve bütçe komisyonu raporu. İskenderun Belediyesi Ön Mali Kontrol İşlemleri Yönergesi ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğü teklifi hakkındaki plan ve bütçe komisyonu raporu. Zabıta personellerine 2016 yılı içerisinde ödenecek fazla mesai ücretinin belirlenmesi ile ilgili Zabıta Müdürlüğü teklifi hakkındaki plan ve bütçe komisyonu raporu. Yazı İşleri Müdürlüğünün Görev, Sorumluluk ve Yetki Esaslarını belirleyen yönetmeliğin meclisçe görüşülmesi ile ilgili Yazı İşleri Müdürlüğü teklifi hakkındaki plan ve bütçe komisyonu raporu.

Hukuk İşleri Müdürlüğünün Görev, Sorumluluk ve Yetki Esaslarını belirleyen yönetmeliğin meclisçe görüşülmesi ile ilgili Hukuk İşleri Müdürlüğü teklifi hakkındaki plan ve bütçe komisyonu raporu. Temizlik İşleri Müdürlüğünün 10.01.2011 Tarih ve 22 karar nolu Görev ve Çalışma Yönetmeliğinin iptal edilerek yeni oluşturulan Görev Çalışma Yönetmeliği ile ilgili Temizlik İşleri Müdürlüğü teklifi hakkındaki plan ve bütçe komisyonu raporu. Bekbele Mahallesi 2223 nolu parsele yönelik çizilen 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği hakkındaki İmar ve Şehircilik Müdürlüğü teklifi ile ilgili imar komisyonu raporu.

Frenkçiftliği Mıntıkası 279/1 ada 32-35-40-42-44-14-15-16-17 nolu parsellere yönelik çizilen 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği hakkındaki İmar ve Şehircilik Müdürlüğü teklifi ile ilgili imar komisyonu raporu. Sarıseki Mahallesi Organize Sanayi Bölgesi önünde kıyı kenar çizgisinin deniz tarafında yapılması planlanan liman amaçlı 1/1000 ölçekli İlave Uygulama İmar Planı hakkındaki İmar ve Şehircilik Müdürlüğü teklifi ile ilgili imar komisyonu raporu.3. Mıntıka 1 nolu parselin tamamının ve 2 nolu parselin bir kısmının Kültürel Tesis Alanı olarak planlanmasına ilişkin hazırlanan 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği hakkındaki İmar ve Şehircilik Müdürlüğü teklifi ile ilgili imar komisyonu raporu. Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan Türkmenistan Parkının adının Şehitler Parkı olarak değiştirilmesi ile ilgili Park Bahçe Müdürlüğü teklifi hakkındaki imar komisyonu raporu.Fen İşleri Müdürlüğünde münhal bulunan 1 adet mühendis kadrosunun unvan değişikliği ile ilgili İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü teklifi hakkındaki plan ve bütçe komisyonu raporu.

meclis 2