Pamu Öğrencileri Dünya çocuk gününde coyku dolu anlar yaşadılar

İskenderun’da faaliyet gösteren Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumları Dünya Çocuk günü etkinlikleri kapsamında düzenlediği etkinlikte minik çocuklar unutulmaz anlar yaşadılar. Pamuk Eğitim Kurumları avlusunda düzenlenen şenlikliklere İskenderun’da faaliyet gösteren Bilge Kitap Kirtasiye’de sponsor olarak destek verdi. Bilge Kitap Kırtasiye yetkilileri minik öğrencilere, balon, pamuklu şeker ve kırtasiye malzemeleri hediye ederek, onların bu mutlu günlerine orak oldular.

Palyoçoların hediyeleri ve gösterileri ile öğrenciler müzik eşliğinde gönüllerince eğlendiler. Pamuk Okul Öncesi Eğtim Kurumları müdürü Selma Türkoğlu ise, “Dünya Çocuk Günü münasebetiyle eğitim kurumumuzda düzenlemiş olduğumuz bu etkinlikte öğrenci ve velilerimiz kaynaştı. Yeni eğitime başlayan öğrencilirim birbirlerini tanıma ve kaynaşma imkanı buldular. Böylesi anlamlı bir günde bizlere desteğini esirgemeyen Bilge Kitap Kırtasiyeye de teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

PAMUK DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ (1) PAMUK DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ (2) PAMUK DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ (4) PAMUK DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ (5) PAMUK DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ (7) PAMUK DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ (8) PAMUK DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ (9)