İskenderunspor Gol atmaktan yoruldu

İskenderunspor oynadığı üçüncü maçında da rakip filelere gol olup yağdı.

Beştemmuz Stadı yan sahasında oynanan İskenderunspor -Ardıçlıspor maçına taraftarlarında yoğun ilgisi vardı. Son zamanlarda oldukça sahipsiz ve yalnız kalan Ardıçlıspor 11 futbolcuyla iskenderun’da sahaya çıktı.

Maçın başlamasıyla birlikte İskenderunspor’un gollerini kesmek için oyunu orta alanda tutmak isteyen Ardıçlıspor rakip kaleye gitmekte bir hayli zorlandı. Taraftarların da destek verdiği maçta,İskenderunspor rakibi Ardıçlıspor’un ceza sahası önünde pas yaparak topu filelerle buluşturmak için çabaladı.

Maçın 20. Dakikasında Hazonun golüyle 1-0 öne geçen İskenderunspor rakip takımın gardını düşürmeyi başardı.Santranın arından tüm takım olarak Ardıçlıspor kalesine yüklenen İskenderunspor ikinci golü Samet Kökün ile bulurken ilk yarının bitmesine az bir süre kala Sefa’nın attığı gol ile İskenderunspor ilk yarıyı 3-0 önde kapattı.

Bu skorla soyunma odasına giren iki takım ikinci yarıya daha kontrollü başlamak istedi. İkinci yarıya oldukça hızlı başlayan İskenderunspor rakibi Ardıçlıspor’a pas yaptırmamaya çalışırken taraftarlarında desteğiyle gollerine devam etti.

Yedek ağırlıklı çıkan iskenderunspor,ikinci yarıda Onur 4,Samet Kökün 5,Sefer 2,Mehmet reyhani 2,Hazo 1,Ozan 1,İbrahim 1,Sefa 1 gol atarak maçın sonucunu 17- 0 tayin ettiler.

İskenderunspor’un kalesini ise genç Oğuzhan Bekleyen yer aldı. Maçı izlemeye gelen taraftarlarda takımın oyunundan memnun kalırken, daha çok desteğin olması gerektiğini açıkladılar.

iskenderunspor ardıçlı maçı (1)

iskenderunspor ardıçlı maçı (2)

iskenderunspor ardıçlı maçı (3)

iskenderunspor ardıçlı maçı (4) iskenderunspor ardıçlı maçı (5)

 

Önceki İçerikLokantacılar Odası girişimcilerin önünü açıyor
Sonraki İçerikHatay’ın CHP kadrosu Ankara’da