Başkan Seyfi Dingil, sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, sendikaları önemsediklerini belirterek ilçede faaliyette bulunan sivil toplum kuruluşlarını ziyaret geleneğini sürdürüyor.

Seçim çalışmaları kapsamında Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ve İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil birlikte Sendikaları ziyaret ettiler. Bir şehrin olmazsa olmazları arasında yer aldığına inandığım sendikalarımızı ziyaret ediyoruz diyerek duygularını ifade eden Başkan Seyfi Dingil;”belediyecilikte temel esaslarımız arasında yer alan sivil toplum kuruluşlarını önemli buluyoruz. Bu anlamda değerli yöneticileri ile bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunuyoruz. Sayın Milletvekilimiz ile beraber genel konular üzerinde durum değerlendirmesi yaparak sendikalara önem verdiğimize dikkat çekmek istiyorum” dedi.

Çelik-İş Sendikası ve Sağlık-Sen ziyaretlerinde açıklamalarda bulunan Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ise istikrarı korumanın önemine değinerek sivil toplum kuruluşları ile yerel yönetimin uyumundan duyduğu memnuniyeti ifade etti.

sendika 2 sendika 5