Gülen’de Coşkulu eğitim dönemi başladı

Hatay’ın İskenderun ilçesinde faaliyet gösteren Gülen Okullarında 2015-2016 Eğitim öğretim yılı coşkuyla başladı. Okul bahçesinde düzenlenen tören Türk bayrağının gönlere çekilmesi ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

İskenderun Özel Gülen Eğitim Kurumları Müdürü Şaban Erdem, yaptığı konuşmada, okulun geçen yıl TEOG sınavlarında, spor yarışmalarında önemli başarılara imza attıklarını belirtip şunları söyledi: “Gerek Fen Lisesi, gerek diğer liseleri kazanma başarısı gösteren öğrencilerimizi kutluyorum. Gülen Koleji olarak geçtiğimiz eğitim öğretim yılında başarılı bir yıl geçirdiniz. 234 tane öğrencimizin takdir belgesi aldı, ciddi başarılara imza atıldı. Basketbolda ilçe birincisi il ikincisi oldunuz. Judoda il birincisi ilçe birincileri sizlerden çıktı. Satrançta ilçenin birincilik ve ikincileri sizlerden çıktı.

Takım halinde ilde dereceleriniz vardı. Masa tenisinde il ikincisi üçüncüsü sizlerin arasından çıktı yine. Şiir kompozisyon yarışmalarından sizler yine önemli başarılara imza attınız. Yelken yarışmalarına katılan arkadaşlarınız vardı. Kros tenisi derecesi alan arkadaşlarınız oldu. Yani ne kadar sosyal faaliyet varsa sizler bu faaliyetlerin içerisinde var oldunuz. Gülen Eğitim Kurumları olarak öğrencilerimize eğitim öğretimin yanı sıra, sosyal faaliyetlerde de bulunmalarına yardımcı oluyoruz. Böylece öğrencilerimizi kişisel gelişmeleri de daha çabuk oluyor.”

gülende coşkulu eğitim başladı (3) gülende coşkulu eğitim başladı (4) gülende coşkulu eğitim başladı (6) gülende coşkulu eğitim başladı (7)