CHP Ailesi Belen’de bir araya geldi

Fevzi YÜKSEL başkanlığındaki CHP Belen ilçe Teşkilatı; İl Başkanlığı, Milletvekilleri ve Adayların katılımıyla görkemli bir bayramlaşmaya ev sahipliği yaptı.

CHP Ailesi Belen'de bir araya geldi (4)
CHP Belen’den bayramlaşma heyecanı
CHP Hatay İl Başkanı Ertuğrul GÜN ve İl Yöneticileri; Milletvekillerinden Mevlüt DUDU ve Birol ERTEM ve 1 Kasımda yapılacak erken genel seçimlerde aday olan altı Milletvekili Adayının katılımıyla gerçekleşen bayramlaşma partililerin akınına uğradı. Hatay’ın diğer bölgelerinde bayramlaşmaya giden milletvekilleri ve adaylarının kutlama mesajlarından sonra ev sahibi olan CHP Belen ilçe Başkanı Fevzi YÜKSEL’in açılış konuşmasını yapmasıyla başlayan bayramlaşma programı, Milletvekili ve Adaylarının konuşmalarıyla devam etti. Partililerin alkışlarıyla sık sık kesilen konuşmaların ana temasını; “1 Kasım seçimleri ve seçim çalışmaları” oluşturdu.
CHP’den Belen’de bir ilk!
7 Haziran seçimlerinde Hatay’da 7. sıradan aday olan ve çalışmalarıyla göz dolduran Ziraat Müh. Sonay AYKUT’un 1 Kasım seçimlerinde adaylıktan çekildiğini duyuran ancak çalışmalarına devam eden Sonay AYKUT’un yerine, Belen’in aday adaylarından Mali Müşavir Nermin KARA 10. sıradan CHP Hatay Milletvekili adayı oldu. Mv. Adayı Nermin KARA partililere hitap ederken; “Aday olduğumu bugün itibariyle örendim. 7 Haziran seçimlerinde liste gözetmeksizin çalışmalara başladık. 1 Kasım seçimlerinde de yine liste gözetmeksizin çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bir Belenli olarak Belen’den aday olmak gurur verici. Önce olduğu gibi şimdide sahada beraber olacağız.” ifadelerini kullandı. Belen İlçe Başkanlığı’nın yaptığı açıklamaya göre bu olay Belen’in siyasi tarihinde bir ilk olarak kayıtlara geçti.

CHP Ailesi Belen'de bir araya geldi (8) CHP Ailesi Belen'de bir araya geldi (6)