Hatay Aziz Şehidini Son Yolculuğuna Uğurladı

Hakkâri’de bölücü terör örgütü mensuplarının hain saldırısı sonucu şehit olan Polis Memuru Mehmet Tuhal, memleketi Hatay’ın Hassa ilçesine bağlı Aktepe Eğribucak köyünde toprağa verildi.

Şehit Polis Memuru Tuhal için Aktepe Ulu Cami’inde ikindi namazını mütakip cenaze namazı kılındı. Okunan duaların ardından Şehit Polis Memuru Mehmet Tuhal, tekbirler ve gözyaşları arasında baba ocağı olan Eğribucak Köyü mezarlığında toprağa verildi.

Şehit Polis Tuhal’ın cenaze törenine Hatay Valisi Sayın Ercan Topaca, Hatay milletvekilleri Adem Yeşildal, Hacı Bayram Türkoğlu, Orhan Karasayar, Mehmet Öntürk, 39. Mekanize Tugay Komutanı Tuğgenaral Hasan Polat, Garnizon Komutanı Jandarma Kurmay Albay Erdem Özcan, Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, MKÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya, Vali Yardımcıları H. Volkan Köksal ile Mahmut Hersanlıoğlu, İl Jandarma Komutanı, İl Emniyet Müdürü, ilçe kaymakam ve belediye başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Şehidin ailesini teselli ederek sabır dileyen Vali Topaca, şehit Mehmet Tuhal’ın fotoğrafını ve naaşının sarıldığı Türk Bayrağı’nı da şehidimizin babasına verip başsağlığı diledi.

Şehidimize Allah’tan rahmet acılı ailesine ve sevenlerine sabır ve başsağlığı dileriz.

1 4 9