BAŞKAN SAVAŞ HİZMET İSTİŞARELERİ TOPLANTILARINI BELEN’DE SÜRDÜRDÜ

Başkan Savaş vatandaşlarla Belen’de birlikte oldu. İlçede, Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel, CHP Kadın ve Gençlik Örgüt Başkanları tarafından karşılanan Başkan Savaş, ilçe genelinde yürütülen kapsamlı çalışmalar hakkında detaylı bilgiler aldı.
BAŞKAN SAVAŞ BELEN’İN FARKLI NOKTALARINDA TEVECCÜHLE AĞIRLANDI
Belenli hemşehrileri ile birlik ve beraberlik içerisinde Müftüler, Ötençay Ortaoba, Muhlis Ali mahallelerinde hemşehrileri ile Belen Sebati Günenç İlkokulu’nda idareci ve öğretmenler eşliğinde hizmet istişareleri gerçekleştiren Başkan Savaş, Belen’in emektar Edebiyatçı-Yazarlarından Enver Karabal’a da sürpriz bir ziyaret gerçekleştirerek Hatay’ın sanat dünyasına katkı sunan ağabeylerine olan saygısını ve Hatay’a olan hizmet aşkını bir kez daha ortaya koydu.
BAŞKAN SAVAŞ’A BELENLİ HEMŞEHRİLERİNDEN TÜRK BAYRAKLI DUYGUSAL KARŞILAMA
Hemşehrileri ile hizmetlerin üretimi ve sunumu noktasında fikir alışverişinde bulunan Başkan Savaş, kendisini en mutlu eden tablonun Belenli hemşehrilerinin şanlı Türk Bayrağı ile yaptıkları karşılama olduğunu ifade etti.
Başkan Savaş, 15 ilçe genelinde Hatay için hizmet sunumunda birlik olmaya devam edeceklerinin altını çizerken, vatandaşlar tarafından gösterilen teveccühe layık olmak için mesai anlayışı gözetmeksizin çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.

HBB-BASIN-YAYIN-1JPG HBB-BASIN-YAYIN-2JPG HBB-BASIN-YAYIN-3JPG HBB-BASIN-YAYIN-4JPG

Önceki İçerikBayram tatili süresi belli oldu
Sonraki İçerikERZİN YONCADÜZÜ MAHALLESİ’NİN DE İÇMESUYU HATTI YENİLENDİ