Arsuz Esnafı’nın kredi hacmi artacak

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Halkbank İskenderun Şube Müdürü Metin Eskiocak ile Kobi Müşteri Temsilcileri Metin Türkmen ve Mustafa Doğru’yu konuk etti.
Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Nazım Culha, Halkbank İskenderun Şube Müdürlüğü görevine Eylül ayı itibariyle başlayan Metin Eskiocak’a yeni görevinde başarılar diledi.
Eskiocak’ın genç bir banka müdürü olmasının yanı sıra bankacılık konusundaki tecrübeleriyle İskenderun ve Arsuz esnafı ile halkına en iyi hizmeti sunacağına inandığını söyleyen Başkan Nazım Culha, ekonomik krizin etkilerinin iyice hissedildiği günümüzde özellikle Arsuz esnafına kredilerle ilgili kolaylık sağlanmasını talep etti.
Belediyenin talep ve önerileri çerçevesinde Halkbank olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyleyen Halkbank İskenderun Şube Müdürü Metin Eskiocak da Arsuz’da esnafın kredi hacmini genişletmek istediklerini dile getirdi.
Kredi kolaylığının yanı sıra esnafa pazarlama desteği de sunmayı planladıklarını anlatan Eskiocak, “Sanayisi ve finansmanı ile İskenderun çok özel bir bölge. Yassı çelik üretimine geçmesinin ardından dünya ülkelerinin dikkatini çeken bir ilçe. Dolayısıyla da bu bölgede bankacılık da büyük önem arzediyor” derken, esnaf ve sanatkarlara düşük faizlerle devlet destekli krediler verdiklerini söyledi.

IMG_1592--- IMG_1600-2