Özel Tufan Koleji Göz Kamaştırıyor

Özel Tufan Koleji 2015 -2016 Eğitim Öğretim yılına Ocaklı Mahallesi Otoban Çevre Yolu üzerindeki 12580 m2 alan içerisindeki 7650 m2 kapalı alana sahip yeni hizmet binasında merhaba diyecek.

Geniş katılımla yeni kolej binasının açılışını yapan Tufan Şirketler gurubu yaptıkları yatırımın haklı gururunu yaşıyor.
Özel Tufan Kolejinin yeni hizmet binasının açılışına Hatay Valisi Ercan Topaca ve Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, İl Mlli Eğitim Müdürü Kemal Karahan başta olmak üzere çok sayıda siyasetçi, sanayici, işadamı, eğitimci, sivil toplum kuruluşu temsilcisi ve vatandaş katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Özel Tufan Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Münevver Merve Tufan okullarının tarihi süreci ve fiziki altyapısı hakkında bilgiler aktardıktan sonra eğiteme olan desteklerinden dolayı Hatay Valisi Ercan Topaca, İl Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan, Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Toksoy’a ayrı ayrı teşekkür etti.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Hatay Büyükşehir belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın mesajları okundu.tb 027Tufan Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Tufan’da konuşmasında özellikle son dönemde ülkenin içinde bulunduğu sıkıntılı süreçte vatanını ve milletini seven bireyler yetiştirmenin önemine değinen bir konuşma yaptı.İl Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan Özel Eğitim Kurumlarına önem verdiklerini belirterek; “İlimizde bulunan 69 dershaneden 30 u Temel Liseye, 11 i Ortaokul’a ve 2 si de İlkokula dönüşmüştür. Bu dönüşümle birlikte İlimizdeki özel okul sayısı 66’dan 125’e yükselmiştir. Kotenjanları ise 18 binden 40 bine çıkmıştır. Bu güzel okulumuzu ilimize kazandıran saygıdeğer işadamımız Sayın Osman Tufan’ı tebrik ediyor hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Hatay Valisi Ercan Topaca’da eğitimini ve özel teşebbüsün önemine değinerek son zamanlarda artan terör olaylarından bahsetti.
Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy’da sanayide elde ettiği kazanımları ilçemize eğitim yatırımı olarak dönüştüren, ilçemizde eğitimin seviyesine ivme kazandırırken aynı zamanda istihdam yaratan Tufan Şirketler Gurubuna teşekkür etti ve yerel yönetim olarak girişimcilerin her zaman yanında yer aldıklarını ve almaya da devam edeceklerini vurguladı.
Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından bina protokol üyelerine yeni okul binası gezdirildi ve akabinde bir de açılış kokteyli verildi.

tb 242 tb 144 tb 121 tb 113 tb 100 tb 089 tb 072 tb 040 tb 027