İskenderunspor Fırtına Gibi

İskenderunspor sezon öncesi yaptığı çalışmalar ve transferlerde tüm Hatay halkının dikkatini çekmeyi başarırken ilk maçını İskenderun yan sahasında Sümerler ile karşı karşıya geldi.

İlk kez taraftarının karşısına çıkan İskenderunspor, Sümerler maçını çok sayıda taraftar izlemeye geldi.

Maçın favorisi olarak sahaya çıkan İskenderunspor maçın başlama düdüğüyle birlikte sahada etkisini gösterirken rakibi Sümerler karşısında fazla zorlanmadı.

Maçın 5. Dk Bilge Kaan ile öne geçen İskenderunspor geliştirdiği atakları gol yapmak için Sümerler kalesine yüklenmeye devam etti.

Orta alan ağırlıkla oynanan maçta Sümerlerin sahasından çıkmayan İskenderunspor 34.dk da Ali Madak,37dk. Hazo okitan’ın attığı gollerle ilk yarı 3-0 İskenderunspor’un üstünlüğü ile sona erdi.

Maçın ikinci yarısında da Teknik Direktör Halis Özipek futbolcularına kontrolü elden bırakmadan oynamaları talimatını verirken ikinci 45 dakikada İskenderunspor fırtınası esmeye devam etti. 70.dk Tolga,77.dk Samet,80.dk Sefa 87.dk Onur ile atılan gollerle İskenderunspor rakibi Sümerler karşısında 7 – 0 gibi farklı bir skorla ilk maçından üç puan alarak ayrılmasını bildi.

Maçın ardında kısa bir değerlendirmede bulunan Teknik sorumlu Halis Özipek rakibimizi hiç hafife almadan kendi oyunumuzu oynadık her maçımız bizim için aynıdır bu nedenle arkadaşlarımız kendi oyunlarını oynadılar ve maçı farklı kazandılar onları tebrik ediyorum dedi.

iskenderunspor  sümerler maçı  (4) iskenderunspor  sümerler maçı  (1) iskenderunspor  sümerler maçı  (2)