Vatandaş odaklı hizmet yapıyoruz

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, örnek teşkil edecek bir şekilde büyük bir uyum ve özveriyle çalışan Arsuz Belediye Meclis Üyeleri ve belediye başkan yardımcıları ile istişare toplantısında bir araya geldi. Yapılan çalışmaların yanı sıra ilçenin sorunlarının, ihtiyaçlarının ve yapılması gerekenlerin masaya yatırıldığı toplantıda meclis üyeleriyle tek tek fikir alışverişinde bulunan Başkan Culha, Arsuz’un geleceğini şekillendirirken ortak paydada buluştuklarını ve vatandaş odaklı yönetim anlayışı sergilediklerini ifade etti.

IMG_1484--Meclis üyeleri ile gerçekleştirdiği istişare toplantılarının çalışmalara da olumlu yansıdığını belirten Başkan Culha, “Karar mekanizması olan Arsuz Belediye Meclisi üyeleriyle belirli aralıklarla bir araya gelerek çalışmalarımıza ve yatırımlarımıza istişarelerle ve değerlendirmelerle yön vermeye gayret gösteriyoruz. Hepimizin tek amacı; Arsuz halkına en iyi hizmeti sunmak ve ilçemizin daha modern bir görünüme kavuşması için farkındalık yaratan çalışmalar ortaya koymaktır” dedi.
Belirlenen program çerçevesinde ilçe genelinde devam eden asfalt ve parke seferberliğinin yanı sıra altyapı, yeni açılan yollar, sahil düzenlemesi, semt pazarları, köprüler gibi devam eden projelerin son durumu hakkında da meclis üyelerine bilgiler veren Başkan Culha, Karaağaç Mahallesi ve Arsuz merkezinde yapılacak olan kapalı spor salonları ve kültür merkezi projeleriyle birlikte ilçenin çehresini değiştirecek yatırımların devam edeceği müjdesi verdi.
Akçalı’da yapılacak olan yeni belediye hizmet binasının Arsuz’a ve Arsuzlulara yakışır bir bina olacağını da sözlerine ekleyen Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan gerekli imar planı değişikliğinin yapılması için izin alınmasının ardından 2016 yılında binanın temelini atmayı planladıklarını söyledi.

IMG_1492--

Önceki İçerikKenan Sofuoğlu, SEN DAĞLICA’DA ÖLÜRKEN BİZ O ARA ÇAY İÇİYORDUK
Sonraki İçerikHALK SAĞLIĞI KONUSUNDA TAVİZ YOK