Halil Demir, İskenderun milletvekilimizin mutlaka yenilenmesi lazım

Halil Demir, düzenlediği basın toplantısında 1 Kasım erken seçimlerinde aday adayı olduğunu açıkladı.

En son 7 Haziran seçimlerinde Ak Parti’den milletvekili aday adaylığını açıklamıştı.Halkın ve parti tabanının ısrarları ile bir kez daha aday adayı olduğunu açıklayan Halil Demir, İskele Kafe’de gazetecilerle sabah kahvaltısında bir araya geldi.Halil Demir’in açıklaması; Ak Parti’nin Hatay bölgesinde 2011 yılından beri kan kaybettiğine dikkat çeken Halil Demir, yaptığı açıklamasında İskenderun bölgesinde milletvekili listesinin mutlaka değiştirilmesi gerektiğini işaret etti. 7 Haziran seçimlerinde İskenderun bölgesinde değişiklik yapılmadığını anlatan Halil Demir, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “ Ak partimizin kuruluşundan bu güne kadar partimizin değişik kademelerinde görev yapan değerli arkadaşlarım; saygı değer basın mensupları,
Basın açıklamama başlarken, terör olaylarında şehit düşen emniyet mensuplarımıza ve silahlı kuvvetler mensuplarımıza Allah’tan rahmet diler, yakınlarına sabırlar temenni ederim.IMG_4502İskenderun bölgemizde milletvekilimizin mutlaka yenilenmesi lazımdır.
** Bu bölgemizi gayet iyi bilen,
** Vatandaşlarımız arasında ayrım yapmadan, samimiyetle onların hizmetine koşan,
** Teşkilatlarımızda emeği olan,
** Milletvekilliği bittikten sonra da burada hayatını sürdürecek olan,
** Vatandaşlarımla kader birliği yapan,
* Ak Parti teşkilatlarımıza gerekli değeri vererek, onların her türlü talep ve sıkıntılarında samimiyetle yanında olan,
** Partimizin kuruluşundan bu güne kadar geçmişte görev alan arkadaşlarımıza karşı ahde vefayı bilen bir milletvekili istiyoruz.

İşte yukarıda milletvekilinde olması gereken meziyetlere inşallah bu sefer genel merkezimiz hassas olacak ve bölgemizde gerekli değişikliği yapacaktır. 7 Haziran seçimlerinde bölgemizde değişiklik yapılmadı, ayrıca bölgemizi hiç tanımayan bir kardeşimizde 4. sıradan milletvekili adayı yapıldı.

Saygıdeğer basın mensupları; sizlerde beni yakından tanıyan arkadaşlarsınız. Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır. Bir milletvekilinden vatandaşların, parti teşkilatlarının, yerel basının, sivil toplum örgütlerinin neler istediğini en iyi bilenlerdenim. Çünkü masanın o tarafında da bulundum, kısmet olursa bu tarafında da bulunacağım. Sizlerden talebim bu söylediklerimi bir tarafa not almanız. Milletvekilliği kısmet olduğunda, söylediklerimin dışına çıkarsam bunları yüzüme haykırmanız olacaktır. Değerli dostlarım, kıymetli basın mensupları, sözlerimi burada sonlandırırken hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum.
Allah yar ve yardımcımız olsun”

IMG_4504 IMG_4505 IMG_4506