Başkan Seyfi Dingil, Dağlıca’da meydana gelen terör olaylarını kınadı

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Dağlıca’da meydana gelen terör olayları ile ilgili olarak bir açıklamada bulundu.

Başkan Seyfi Dingil açıklamasında şu görüşlere yer verdi;”Hakkâri’nin Yüksekova İlçesi’nde Bölücü Terör Örgütü PKK’nın Dağlıca Tabur Komutanlığı’nda görevli askerlerimizi hedef alan saldırıyı nefret ve lanetle kınıyorum. Bu alçaklar şunu bilmeliler ki, bu ülkenin birliğini, dirliğini hiçbir zaman bozamayacaklardır. Hain pusularla söndürülen yaşamlara her geçen gün yenileri ekleniyor. Alçakların elleri namertçe arkadan uzanıyor gencecik bedenlere, mehmetciklere. Hain teröristler şunu akıllarından hiçbir zaman çıkartmasınlar, kıydıkları canların hesabını mahşerde soracak koskoca bir milletin bu topraklar üzerinde var olduklarını bilsinler.

Aziz Türk Milletini derin bir acı ve üzüntüye boğan bu menfur saldırıda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, Türk Milletine başsağlığı ve sabır, saldırıda yaralanan Kahraman Mehmetçiklere acil şifalar temenni ediyorum. Cennet bekçisi kahramanlarımızı mekânların en yücesine rahmetle uğurluyoruz.

İSKENDERUN BELEDİYE BAŞKANI SEYFİ DİNGİL