Başkan Culha ,Kandan ve göz yaşından beslenenlere lanet olsun

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Hakkari’nin Çukurca ilçesi Dağlıca bölgesinde operasyona giden askeri zırhlı araçların geçişi sırasında teröristlerin gerçekleştirdiği mayınlı saldırıda çok sayıda askerin şehit olmasından derin üzüntü duyduğunu dile getirdi.
Yaşanan acının kelimelerle ifade edilemeyeceğini söyleyen Başkan Culha, birlik ve beraberlik çağrısı yaptığı açıklamasında, “Hakkari Dağlıca’da bir kez daha yüreğimize ateş düştü. Ülkemizi bu terör sarmalına çekmeye çalışan tüm mihraklara, bize bu acıyı yaşatanlara, kandan ve göz yaşından beslenenlere lanet olsun. Huzurumuzu ve kardeşliğimizi bozmaya cüret edenler karşılarında tek yürek olarak ülkemizin tüm katmanlarını bulacaklar ve bu alçaklığın hesabını verecekler.

Türk milleti, bundan önce karşılaştığı bu tür insanlık dışı saldırılar karşısında birlik ve beraberliğini bozmamıştır, bundan sonra da aynı dirençle bu beraberliği koruyacak azim ve kararlılığa sahiptir. Hain terör örgütünün ve onun arkasında duranların er veya geç hak ettikleri cezayı göreceklerine olan inancımla ülkemizi bölmeye yönelik gerçekleştirilen terör faaliyetlerini şiddetle kınıyorum. Şehitlerimizin kederli ailelerine sabır, yaralı askerlerimize acil şifalar dilerim. Milletimizin başı sağolsun…” dedi.

NazımCulha