Başkan Nazım Culha, zabıta personelinin Zabıta Haftası’nı kutladı

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Zabıta Haftası nedeniyle belediyede görev alan zabıta çalışanları ile öğle yemeğinde bir araya geldi. Her yıl Eylül ayının ilk haftasında kutlanan Zabıta Haftası’nın 189.yılı dolayısıyla Arsuz Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nde düzenlenen etkinlikte Başkan Culha, Arsuz Belediyesi Zabıta Müdürü Cevat Aydemir çiçek takdim ederek tüm çalışanların Zabıta Haftası’nı kutladı. Başkan Culha, ayrıca zabıta biriminde görev yapan iki bayan zabıta memuru Seli Töngelli ve Evlin Katar’a da çiçekle jest yaptı.
Zabıta mesleğinin özveri ve sabır isteyen bir meslek olduğunu ifade eden Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, “Belediye hizmetlerinde güvenliği sağlayan, şehirle alakalı alınan karar ve yasaları uygulayan, vatandaşlarımıza güvenli, sağlıklı ve düzenli bir yaşam alanı hazırlayan en önemli birimimiz zabıtadır. Büyük bir fedakârlıkta bulunarak, büyük bir özveriyle görev yapıyorsunuz. Bugüne kadar yaptığınız fedakârca çalışmalardan dolayı başta Arsuz Belediyesi Zabıta Müdürlüğü olmak üzere sizlere ve vatandaşların huzur ve sağlığı için görevini özverili bir şekilde yerine getiren tüm zabıta teşkilatlarının Zabıta Haftası’nı kutluyor, görevinizde başarılar diliyorum” dedi.
Arsuz Belediyesi Zabıta Müdürü Cevat Aydemir de Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’ya göreve başladıkları günden itibaren zabıta birimine olan yakın ilgi ve alakası, sorunlara hızlı çözüm üreten yaklaşımından dolayı çiçekle teşekkür ederken, Arsuz’a en iyi hizmeti vermek için çalıştıklarını söyledi.

3 4 6

Önceki İçerikÇalışanlara Yönelik Yeterlilik Odaklı İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Projesi
Sonraki İçerikPamuk Okul Öncesi Eğitimde 1 Numara