Antakya’da Büyük Zaferin 93. Yıl Dönümü Coşkuyla Kutlandı

30 Ağustos Zaferi’nin 93. Yıl dönümü münasebetiyle İl merkezinde tören saat 10.00’da Atatürk Caddesi’nde düzenlendi.

Tören, Hatay Valisi Sayın Ercan Topaca, Garnizon Komutanı J. Kur. Alb. Erdem ÖZCAN ve Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ‘ın kutlamalara iştirak eden tören birlikleri ve vatandaşları selamlayarak bayramlarını kutlaması ile başladı.

93 yıl önceki coşku ve heyecanla kutlanan 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinliklerine, Hatay Milletvekillerinden Serkan Topal ve Birol Ertem, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Mustafa Çiğdem, Mustafa Kemal Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Yusuf Önlen,Hatay Barosu Başkanı Av. Ekrem Dönmez, Vali Yardımcılarından Hakkı Ünal, Orhan Mardinli, H. Volkan Köksal, Fahrettin Göncü, Bilal Bozdemir, Bilal Ölmez, Fehmi Sinan Niyazi, 2. Hudut Alay Komutanı P. Kur. Alb. Mehmet Ali Tuna, Defne Kaymakamı Hakkı Uzun,Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, İl Jandarma Komutanı J.Kd. Alb. Turgay Aras, İl Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ, askerî ve mülkî erkân, şehit ve gazi aileleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Atatürk Caddesi’ndeki tören, Jandarma Binbaşı Umut Aladağ’ın günün anlam ve önemini belirten konuşması ve Antakya Anadolu Lisesi öğrencilerinden Metin Yılmaz Gürfiliz ve Rabia Duman tarafından okunan şiirlerin ardından yapılan geçit töreni ile sona erdi.

1 2 6 7 (1) 7 9 10