İSKENDERUN BEŞİKTAŞ ARASINA KÖPRÜ ATILDI

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret etti. Ziyarette; Genel Sekreter Ahmet Ürkmezgil, Basketbol Şubesi, Dernekler ve Taraftarlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Özköse, Taraftar ve Dernekler Sorumlusu Selçuk Kaynarkan, Gaziantep Beşiktaşlı Taraftarlar Derneği başkanı Şevki Bostan ve Hatay Beşiktaşlılar Derneği başkanı Mehmet Yıldız da yer aldı.

Ziyarette konuşan Beşiktaş Külübü Başkanı Fikret Orman,80’li yıllarda takımın İskenderun’a kamp yapmaya geldiğini ve burada çok sayıda taraftarlarının da bulunduğunu söyledi. BJK TV tarafından canlı olarak yayınlanan ziyarette Başkan Fikret Orman; “Sayın belediye başkanı Dingil’e misafirperverliği nedeniyle çok teşekkür ediyorum. Beşiktaş’ın İskenderun’da çok taraftarı var. İskenderun gerçekten güzel bir şehir. İskenderun ve Hatay’da Kartal Yuvası mağazalarımızı açacağız. Bana ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma İskenderun’da gösterilen ilgiden dolayı mutluyum” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun’da yeni bir sayfa açtıklarını belirterek şehrin dinamiklerinden bilgiler verdi. İskenderun’un yakın bir zaman içerisinde Türkiye’nin dinamosu olacağını ifade eden Başkan Seyfi Dingil;”spor camiasının sevilen ve ilkeli duruşu ile takdirlerimizi kazanan Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Sayın Fikret Orman’ın şehrimizi ziyaretinden onur duydum, şeref verdiler.

Beşiktaş için ilçede yapılacak her türlü yatırım ve hizmete hazırız. İskenderun ile Beşiktaş arasında köprü oluşsun istiyoruz”dedi. Ziyaret sonunda Başkan Fikret Orman, Seyfi Dingil’e üzerinde isminin yazılı olduğu 31 numaralı formayı hediye etti. Günün anısına Belediye Başkanı Seyfi Dingil de Fikret Orman’a günün anısına plaket takdim etti.

bjk 1 bjk 2 bjk 3 bjk 5

Önceki İçerikYeni Bakanlar Kurulu üyeleri açıklandı
Sonraki İçerikİskenderun Belediyesinden Tek Pota Basketbol Turnuvası