Hatay Ak Parti Milletvekili Mehmet Alğan: “ALTERNATİFSİZ BİR PARTİYİZ”

Hatay Ak Parti Milletvekili Mehmet Alğan:
“ALTERNATİFSİZ BİR PARTİYİZ”
Hatay Ak Parti Milletvekili Mehmet Alğan, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Payas Ak Parti İlçe Başkanı Cihangir Yıldırım, İlçe yönetimi, ilçe teşkilat binasında bir araya geldi. Bu güne kadar verilen desteklerden dolayı Bekir Altan’a ve Payas teşkilatına teşekkür eden Mehmet Alğan, “Buraya geç gelmemin nedeni genel merkez çalışmalarım ve görevlerimden dolayıdır.

7 Haziran genel seçimlerinde belli oranda oy kaybı yaşadık. Bu oy kaybının nedenlerini araştırmak yine bize düşüyor. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan hükümeti kurma görevi partimize verildi. Çünkü iktidara gelebilecek tek ve en güçlü parti yine bizim partimizdir. Allah’ın izniyle 1 Kasım da yine iktidarı tek başına kurabilecek tek parti ak partidir. Bu seçim döneminde önümüze koyacağımız seçim programı dâhilinde çalışıp yine geçmişte olduğu gibi 1 Kasımdan sonra güçlü bir şekilde iktidarım göğüsleyeceğiz.
Koalisyon görüşmeleri esnasında CHP’nin 13 yıllık iktidarlığımızda yaptığımız her şeye eleştirel bakarak hep reform hükümeti kavramını dile getirmesi partimizi yıpratmaya çalışması ve sanki CHP’nin 41 oy ol almış gibi davranması bizim nazarımızda kurulacak hükümetin de uzun vadeli olmayacağı izlenimini bırakmıştır. Gelelim Milliyetçi Hareket Partisine, MHP’nin tavrı en başından beri belliydi.

Ülkenin şu an ki durumu ortada. Ama MHP, elini taşın altına koymayan tavrı MHP tabanını da rahatsız etmiştir çünkü, insanlar partilerine iktidara gelebilsinler diye oy verir MHP bu treni ne yazik ki kaçırdı. Hükümetimiz PKK ve IŞİD ile mücadelede ederken MHP ben bu işte yokum diyerek kredisini tüketti. Bu da gösteriyor ki Ak Parti, bu ülkeyi yönetebilecek tek partidir ” ifadelerini kullandı.

DSCF5362 DSCF5384 DSCF5392