İSKENDERUN ZABITA PERSONELLERİNE EĞİTİM VE MOTİVASYON TOPLANTISI DÜZENLENDİ

Hatay Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı tarafından 3. Bölge Zabıta Memurlarına yönelik eğitim ve seminer düzenlendi.

İskenderun HATSU hizmet binasında düzenlenen toplantıda Zabıta 3. Bölge Şube Müdürlüğüne bağlı personellere kurum içi çalışma standartları ve yönetmelikler hakkında bilgiler verildi. Ayrıca Bölgede görevli araç ve motorize ekiplerin tanıtım toplantısı düzenlendi.

HBB=BASIN=YAYIN=1JPG

Toplantıya katılan Hatay Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Edip Kadıoğlu, ‘‘Hatay’ın her bölgesinde görev yapan arkadaşlarımız ile birlikte kent düzenini sağlamak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. 3. Bölgemizde bulunan 6 ilçede görev yapan arkadaşlarımızı da yerinde ziyaret ederek işleyişi beraber takip etmek istedik. Denetlerken huzuru sağlamanın her anlamda önemi büyüktür. Bölge halkına daha iyi hizmet vermek için gün içerisinde oluşan sorunları indirgemek adına toplantılar ve eğitimler düzenliyoruz. Bu anlamda bütün bölgelerimizde iyileştirme çalışmalarımız devam edecektir’’ dedi.

3. Bölge Zabıta Şube Müdürü Ahmet KESKİN ise toplantıda yaptığı konuşmasında, ‘‘Hatay Büyükşehir Belediyesi sınırları içinde halkımızın huzur ve güvenliği için kesintisiz olarak 24 saat hizmet etmekteyiz. Belediyemizin sorumlu olduğu alanlarda bulunan herkesin belediye kanun ve nizamlarına uyarak işleyişi sorunsuz hale getirmek için mücadele ediyoruz’’ ifadelerini kullandı.

Bölge anlamında görev dağılımını açıklayan Keskin, İskenderun, Belen, Arsuz, Dörtyol, Erzin ve Payas ilçelerini kapsayan bölgede toplamda 93 Zabıta personeli, 8 araç ve 4 motorize ekibinden oluşan personelimizle hizmet veriyoruz. Yapılan denetimli çalışmalar sayesinde vatandaşların her anlamda sorunları azaltmak için çalışmaların devam edecektir.

Düzenlenen eğitim toplantısının ardından Hatay Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Edip Kadıoğlu, 3. Bölge Zabıta Şube Müdürü Ahmet Keskin ve görevli amirler ile personellerin katılımıyla araçların tanıtımı yapılarak fotoğraf çektirildi.

HBB=BASIN=YAYIN=4JPG HBB=BASIN=YAYIN=6JPG HBB=BASIN=YAYIN=7JPG HBB=BASIN=YAYIN2JPG HBB=BASIN=YAYIN3JPG

Önceki İçerikİskenderun Doğa Keşif Kulübü Mersin KARASU KANYONUNU Gezdi
Sonraki İçerikAKDENİZ MEYVE SİNEĞİ İLE MÜCADELE EDİLMELİ