İTSO Ağustos ayı meclis toplantısı yapıldı

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Ağustos ayı Meclis toplantısı İTSO Meclis Başkanı Servet Ugutmen Başkanlığında gerçekleştirildi.
Meclis toplantısında gündemdeki konular görüşülerek karara bağlandı.
Meclis toplantısında Yönetim Kurulu Kararına istinaden, Meclise sunulan “Genel Sekreter Halil İbrahim KOCADÖLÜ’ nün, Personel Yönetmeliğinin 26.maddesi ve 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 145. maddesi çerçevesinde değerlendirilmiş ve görevden uzaklaştırma halinin devamına, kanunun personel yönetmeliğinin 18/1-a bendi çerçevesinde görüşülmesi,” konulu kararının Meclise arz edilirken,kapalı zarf usulü yapılan seçimlerde oy çokluğuyla Genel Sekreter Halil İbrahim Kocadölünün görevden el çektirilmesine karar verildi.

AGUSTOS MECLİSİ
İTSO Meclisinde ayrıca Gümrük ve Ticaret Bakanlığından gelen Teftiş raporuna istinaden Genel Sekreter Harcama yetkisinin iptalinin görüşülürken,
Gümrük ve Ticaret Bakanlığından gelen Teftiş raporuna istinaden Akaryakıt harcamaları ve kayıp dizüstü bilgisayar ile ilgili komisyon tesisinin seçimi yapıldı. İTSO Ağustos ayı Meclisinde Hesapları İnceleme Komisyonunu yapılan harcamalar hakkında Meclis üyelerini bilgilendirdi. Meclis Toplantısında 2015 yılı Temmuz ayı mizanı da oy birliğiyle kabul edildi. İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz Mecliste yaptığı konuşmasında, İskenderun’un sorunlarını ben burada yaşayan iş adamlarından birisiyiz. Biz de sıkıntılar yaşıyoruz. Bu bölge hassas bir bölge. Zaman zaman bu bölgede karar verirken, Çok düşünüp, tartışıp hassas davalarda taraf olmamaya da gayret gösteriyorum. Sizden şunu da rica ediyorum yani bu kararlar verilirken, bu kararlar alınırken boşa zaman kaybediyormuşuz gibi de bir sürekli bu gündeme getiriliyor bu çok basit bir konu değil. Bu odada yıllardır birikmiş yıllardır çözülmemiş problemleri biz çözmeye çalışıyoruz” dedi.

AGUSTOS MECLİSİ2 AGUSTOS MECLİSİ3

Önceki İçerikİGEV İTSO Eğitim ve Kalkınma Vakfı’na Ziyaret
Sonraki İçerikSKY NEWS KANALI ORTADOĞU’YU BAŞKAN SAVAŞ’A SORDU