Yüzme İhtisas Kulübü Başkan Seyfi Dingil’i ziyaret etti

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil Yüzme İhtisas Kulübü, Yüzme İhtisas Kulübü teknik heyeti ve sporcularını makamında kabul etti. Geçtiğimiz haftalarda Manisa’da düzenlenen Türkiye Şampiyonasına katılarak finallerde ilk altı içerisine giren su topu takımı böylece U-18 Türkiye Bayan Su Topu 1 ligine çıktı. Bu sevinçlerini Belediye Başkanı ile paylaşmak üzere ziyarete gelen sporcuları kapıda karşılayan Belediye Başkanı Seyfi Dingil, başarılarından dolayı genç sporcuları tebrik etti.

Ziyarette bir konuşma yapan İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü Antrenörü Murat Kaptanoğlu;”13 yıldır bu çocuklar bizimle beraber çalışıyor. Bunun da meyvelerini toplamaya başladık. Türkiye Liginde tek ilçe takımı biziz. Dar imkânlarla mücadele eden ekibimiz zoru başarmıştır”şeklinde konuştu. Ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade eden Belediye Başkanı Seyfi Dingil ise kalplerin İskenderun için atması gerekiyor. Bu şehir hepimizin. Sizler sportif başarılar ile bu şehrin ismini Türkiye’de duyuruyorsunuz.

Sizlerini canı gönülden tebrik ediyorum. İskenderun lobisinin oluşması lazım. Bunu her alanda yapmamız lazım. Burada hepimize görevler düşüyor şeklinde konuştu. Sohbet ortamında devam eden ziyaret sonrasında Başkan Seyfi Dingil günün anısına su topu takımı sporcularına hediyeler vererek hatıra fotoğrafı çektirdi.

SPORCU  1 SPORCU  3 (1)

Önceki İçerikKömür sahaları toz problemi
Sonraki İçerikHATAY’I İLMEK İLMEK DOKUYARAK MODERN BİR GÖRÜNÜME KAVUŞTURACAĞIZ