Körfez İskenderunspor’un sağlığı ‘Gelişim’de

Körfez İskenderunspor futbolcuları, kulübün sağlık sponsorluğunu üstlenen Özel İskenderun Gelişim Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçti. Uzman doktorların gözetiminde gerçekleşen sağlık taramasında tüm sporcuların sağlık durumlarının kontrol edildiğini belirten Körfez İskenderunspor Kulüp Müdürü Mevlüt Küçük, yeni sezon için çalışmalara başladıklarını belirtti.

Gerçekleştirilen sağlık taraması hakkında bilgi veren Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Ahraz, “Sağlık taraması sonucu, sporcularımızın herhangi bir sağlık sorunu bulunmamaktadır. Özel İskenderun Gelişim Hastanesi olarak uzman sağlık ekibimizle, sporcularımızın sağlıklarıyla ilgili tüm aksaklıkları, en iyi şekilde tedavi edeceğiz” dedi.

Özel İskenderun Gelişim Hastanesi yetkililerine teşekkür eden Kulüp Müdürü Mevlüt Küçük ise, futbolcuların sağlık probleminin olmamasından memnuniyet duyduklarını dile getirerek, “İki yıldan bu yana bizlere büyük katkılar sağlayan Özel İskenderun Gelişim Hastanesi yetkilileri ve personellerine, kulüp adına teşekkür ediyoruz. Yeni sezonda, başarılı sonuçlar almak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” açıklamasında bulundu.

sporcular sporrcular 3

Önceki İçerikİskenderun’a Yeni Episkopos Atandı
Sonraki İçerikHATAY BOKS TAKIMI ADIYAMAN’DA ŞAMPİYONLUK İÇİN YUMRUK ATIYOR